Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úřad práce a nové zaměstnání

Od: xjks odpovědí: 2 změna:
Dobrý den, musím se registrovat na úřadu práce a dát vědět pojišťovně, když jsem 25.10. ukončil pracovní poměr a od 1.11 mám novou práci? Musím mezi touto dobou informovat pojišťovnu, že nemám práci, ikdyž pojistné za říjen je uhrzaheno?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

skjx
hodnocení

0x

Ne.

Já se teda zaregistroval.

4.9.2023 - registrace přes DS

19.10.2023 - první PvN na účet

26.10.2023 - první schůzka na ÚP ( bez nabídek zam.)

15.2.2024 - bude druhá schůzka na ÚP

No za ty prachy neber to.Vánoce a svátky v klidu doma bez stresu a zaplatí to daňový poplatník.Už se nedivím,že je tam tolik lidí.A co jsem se díval,tak těch ,,našich,, tam bylo rozhodně víc jak té druhé menšiny.I toho securiťáka a tři ze čtyř ženských na info. byly z menšiny.A pak že nepracují.

hodnocení

0x
Nemusíte.
Výhoda evidence na UP je, že byste dostal za tech par dni podporu v nezaměstnanosti (pokud máte nárok...odpracovaných 12 měsíců v posledních dvou letech) a těch pár dní by se Vám zapocitalo na duchod jako tzv. náhradní doba důchodového pojištění (vyhodne). Několik dní může někdy udělat rozdíl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]