Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Psychotesty strojvedoucí

Od: iano odpovědí: 1 změna:
Dobrý den, hlásím se po šesti letech znovu na pozici strojvedoucí k národnímu dopravci
Poprvé ve 20 letech jsem neuspěl na psychotestu konkrétně test soustředění.
Jak to co nejlépe potrénovat abych to už zvládl?
Jednalo se o černé obrazce ma bílém pozadí kde jsem podle vzoru měl hledat buď půlměsíčky, kolečka, čtverce atd... Po chvíli mi to vše splývalo a nedal jsem to.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

nerentier
hodnocení

1x
Tam se nic moc potrénovat nedá, psychotesty slouží k tomu, aby odhalily slabá místa uchazeče v zátěžových situacích. Zůstat v klidu a být odpočatý, víc poradit nelze.
doplněno 26.10.23 17:51: Co je ovšem hodně blbý, je fakt, že v hodnotící zprávě bude zmíněn i předchozí neúspěch a nové výsledky tam budou porovnávány s minulými (došlo ke značnému zlepšení, stále však přetrvávají nedostatky v...). Čili nepůjdete tam jako nepopsaný list. Bohužel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]