Dobrý den, hlásím se po šesti letech znovu na pozici strojvedoucí k národnímu dopravci Poprvé ve 20 letech jsem neuspěl na psychotestu konkrétně test soustředění. Jak to co nejlépe potrénovat abych to už zvládl? Jednalo se o černé obrazce ma bílém pozadí kde jsem podle vzoru měl hledat buď půlměsíčky, kolečka, čtverce atd... Po chvíli mi to vše splývalo a nedal jsem to.
Tam se nic moc potrénovat nedá, psychotesty slouží k tomu, aby odhalily slabá místa uchazeče v zátěžových situacích. Zůstat v klidu a být odpočatý, víc poradit nelze. doplněno 26.10.23 17:51: Co je ovšem hodně blbý, je fakt, že v hodnotící zprávě bude zmíněn i předchozí neúspěch a nové výsledky tam budou porovnávány s minulými (došlo ke značnému zlepšení, stále však přetrvávají nedostatky v...). Čili nepůjdete tam jako nepopsaný list. Bohužel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.