Dobrý večer. Potřebuju se tu svěřit s jednou událostí co se mi stala. Měla jsem přítele, ze začátku byl milý, hodný, pozorný. Byly jsme spolu 7 měsíců. Pohádali jsme se a on mi napsal, že mě podváděl. Pak jsme si po měsíci začali psát jako kamarádi, všechno bylo v pohodě, napsal mi, že v rozchodu měla prsty jeho sestra a kamarádi a bylo to mezi námi lepší. Nakonec po půl roce mojí kamarádce řekl že mě má pořád rád, že se mu líbím a že jsem jediná která mu nejde po penězích, nakonec mi i napsal že mě miluje a měli jsme se i vidět. Jenže po dvou týdnech a po jednom víkendu mojí kamarádce řekl a nakonec i mě že má dítě a holku a že jí měl po celou dobu co jsme byly spolu, což pro mě byl šok, i když nikdo o žádném dítěti nic nevěděl. Nakonec jsem zjistila o jakou holku jde, jenže podle toho co jsem viděla má ta holka to dítě s někým jiným a má někoho jiného a nejhorší na tom je, že on si před ní pořád obhajuje to svoje, místo toho aby to aspoň když už obhajoval přede mnou. Pak mi řekl že v tom jsou drogy, pak zase že ne a nakonec místo toho aby mi napsal co jsem mu udělala tak strašného a řekl pravdu, tak mi raději nic neodepsal a odebral si mě z fb a ing. Nakonec mojí kamarádce zavolala ta holka místo toho aby jí to řekl on sám a jeho jsem si blokla. Takhle bych to asi ukončila. Byl to první kluk se kterým jsem měla někým opravdový vztah, milovala jsem ho a mrzí mě to a mě zajímá co byste dělali v mé situaci vy. Budu ráda za každou radu A mimochodem, oboum je nám 21 a kamarádka má kluka, jen aby si tady nikdo nemyslel že po něm jede.
Co bych dělal? Už bych ho nikdy nekontaktoval. Ani jeho a ani nikoho z jeho blízkosti a modlil se, že ho náhodně nepotkám. Je to evidentně labilní člověk a lhář. Proč vůbec uvažujete nad jiným scénářem? Mě by bohatě stačilo to, že by mě podváděl celý vztah…Vy jste toho napsala ještě mnohem více a to Vám furt nestačí?
Nic ve zlém. Vy nejste zralá na vztah. Tohle je výplot 15 leté puberťačky. I kdyby vám bylo 15, tak to si sebe tak málo vážíte? To nemáte na víc?
sabi
Tak rozhodně to není můj výplod fantazie, bohužel je to fakt a to vám nedává právo mi nadávat, pokud nemáte něco smysluplné co byste napsal, tak raději nepište nic
V jednadvaceti? A nejen v tomto věku...nechte ho jít, chcete mít v případě života s ním jen problémy a nedorozumění? Zapomeňte, lehce se to píše, hůře provádí...oba vypadáte nedospělí...dle jednání a popisu vztahu...
To je jednoduché, Sabino! Buď se budeš chovat jako blbka, a potom ale tou blbkou jsi, nebo se s ním už nebudeš bavit, to znamená, že už ani slovo. Ani jediné! Tak sama rozhodni: Jsem blbka, nebo: Jsem chytrá holka. Přeji ti dobré rozhodnutí a šťastné dny! Ale klidně napiš a popovídáme.
Zdravím. Od takového bych se držela co nejdál. Ujasněte si své priority a najděte si někoho kdo si Vás bude vážit, bude Vás mít rád, bude o Vás mít upřímný zájem a nebude si vymýšlet hlouposti!
Já se ani nedivím, že se takovým "typům" kluků daří, když se stále najdou takovéhle naivní holky, které v sobě nemají kousek hrdosti, nechají se sebou zacházet jak s onucí a zobou mu z ruky, místo aby ho koply do zadku a už nad ním vůbec nepřemýšlely..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.