Držitel čerstvého řidičáku se cítí sebejistě a pohodlně. To je první předpoklad průse**. Trošku skromnosti, jeďte opatrně a ono to půjde. 350km pro čerstvého zajíce není zrovna málo. Krom toho pojedete s autem, s kterým jste v AŠ nejezdil. Vše bude nové.
sam*
to není tak že bych machroval, ale myslím to tak, že se necítím za volantem nejistě, nervózně, či podobně
asd1
No právě. S tou sebejistotou opatrně. Jezdím nekolik desítek let/ vyssich stovek tisíc km bez nehody (tuk tuk) a pořád se mám co učit a pořád občas potkám něco novyho. Časem jsem dospěl k základnímu moudru: "Jakmile si začneš myslet že už to umíš dokonale,tak slez že stromu zpátky na zem a zpomal,protože právě ses blízko pru...u". A jinak jsi dospělý svérázný,rozhodujes jen ty. Tak jako lodi nebo letadlu velí kapitán, tak autu řidič.
Napiš kudy pojedeš, abych se ti vyhl. Sebejistý šofér s mokrým razítkem na řidičáku je dost rizikovka. Má to dokonce i nějaký oficiální název, ale už si to nepamatuji. Já jezdím skoro 30 let a chtěl bych mít tvé sebevědomí Šofér se chlapče učí celý život.
Horší by bylo kdybyste se cítil nejistě a nervózně. Tak to má dost nových čerstvých řidičů. Někdo napoprvé nemá odvahu jet ani 10 km beze strachu. Těch 350 km je pro začátečníka ale zase dlouhá trasa. Zkuste napřed kratší trasy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.