Nejste přihlášen/a.
Hezký den všem! Mám čerstvě řidičák a potřeboval bych jet autem 350 km. Za volantem se cítím sebejistě a pohodlně. Jaký na to máte názor?
16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
8x
Trošku skromnosti, jeďte opatrně a ono to půjde.
350km pro čerstvého zajíce není zrovna málo. Krom toho pojedete s autem, s kterým jste v AŠ nejezdil. Vše bude nové.
sam*
to není tak že bych machroval, ale myslím to tak, že se necítím za volantem nejistě, nervózně, či podobně![:) :)]()
asd1
No právě. S tou sebejistotou opatrně. Jezdím
nekolik desítek let/ vyssich stovek tisíc km bez nehody (tuk tuk) a pořád se mám co učit a pořád občas potkám něco novyho.
Časem jsem dospěl k základnímu moudru: "Jakmile si začneš myslet že už to umíš dokonale,tak slez že stromu zpátky na zem a zpomal,protože právě ses blízko pru...u".
A jinak jsi dospělý svérázný,rozhodujes jen ty. Tak jako lodi nebo letadlu velí kapitán, tak autu řidič.
nekolik desítek let/ vyssich stovek tisíc km bez nehody (tuk tuk) a pořád se mám co učit a pořád občas potkám něco novyho.
Časem jsem dospěl k základnímu moudru: "Jakmile si začneš myslet že už to umíš dokonale,tak slez že stromu zpátky na zem a zpomal,protože právě ses blízko pru...u".
A jinak jsi dospělý svérázný,rozhodujes jen ty. Tak jako lodi nebo letadlu velí kapitán, tak autu řidič.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]