Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nízký tlak

Od: libor* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den. Beru tablety na tlak Bisoprol Mylan 1 1/2 tablety a prestarium. Při více měření ve dne jsem naměřil pruměr 111/65/67. Jak si pomoci potravinami kávou atd navýšit tlak? Děkuji.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x
Dobrý den, silný čaj či kávu zkuste, ale pokud se cítíte dobře, tak si zbytečně uměle tlak nezvyšujte. A s tím měřením tlaku to nepřehánějte, protože je to návykové . Zdravím!
doplněno 25.10.23 10:52: libor - co/kdo Vás k tomu kroku nutí? Jak se cítíte? Nebojíte se jen těch čísel na tlakoměru, ale jinak jste OK?

hodnocení

1x

Nic si sám nenavyšujte, konzultujte naměřené hodnoty s lékařem, který Vám může upravit dávkování.

hodnocení

1x

Nízký tlak nezvýšíte vůbec ničím. Za několik let, pod dohledem lékaře vyszkoušeno a opravdu, vůbec nepomůže nic. Ani kafe, ani panáček, ani čaj ani naštvání. Také mi takhle lítá tlak, mám mažetu s přístrojrm na ruce, ten měří co půl hodiny po dobu 4 hodin. Velký hrnek silného kafe a dokonce někdy šel ještě níž. Na vysoký tlak jsem brala Carzap a Nebivol. Pak nastaly problémy s nízkým tlakem a pomaým tepem. Než jsem užila, měla jsem přeměřit a podle toho vzít. A teď už mi vysadili všechno. A jsem bez léků na tlak. Tlak je stabilnější než s léky.

hodnocení

0x

Mám nízký tlak, nepomáhá káva, silný čaj ani štamprlička tvrdého alkoholu. Konečně jsem objevila, co mi spolehlivě pomůže, když cítím problémy, měřit se ani nemusím. Začala jsem si kupovat bylinné směsi Zdislala "Nízký tlak". Koupíte bud na farmářských trzích /mají tam stánek/, nebo mají stránky a je možné si byliny objednat. Ale jestli užíváte léky na vysoký tlak, snad berete moc silné léky, bylo by lepší, at vám váš lékař tyto léky upraví a ne hledat něco, co tlak zvýší, to si úplně protiřečí.

sasa*
hodnocení

0x

Prosím o vysvětlení třetího čísla u tlaku. Co to je? Systola/diastola/?. Děkuji, pak poradím..

libor*
hodnocení

Číslo znamená hodnotu arytmie. Měl jsem hodnotu 120. A doktorka mne poslala na operaci Radiofrekvenční Ablace

bee

Nevim jak u srdce, ale Benes rika, ze nejlepsi operace je zadna operace.

liska5

Systola je stah srdce, diastola je následující fáze, kdy se komora plní krví ze síně. Kafe rozproudí krev, prokrví, takže tlak nezvedne, naopak. Říká se, že alkohol zvedá tlak. To jsem nezkoušela. Teoreticky by ale mohlo pomoct, že se hodně napiju a pak se rozčílím :)).

bee
hodnocení

0x

Ležáci mají Sys tlak i pod 100, koupil si to zase představuje jak Hurvínek válku...

Cim dal vic doktoru lidi se pridava k Duskovi -

hodnocení

0x
Sport pomůže. Taky dobře doplňovat vodu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]