Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Začátek vztahu se zadaným

Od: poradtemi* odpovědí: 13 změna:

dobrý večer,

je mi jasné, že pokud uvedu svůj dotaz setkám se z vlnou nevole, ale nevím si rady. Bohužel jsem zažila nevěru ze strany manžela po 12 letém vztahu si našel milenku nechtěl nic řešit , chtěl jen tak proplouvat souběžně oběma vztahy. nějaky čas jsem mu dala na rozmyšlenou. Nic, vyřešila jsem to já po 14 měsících podvádění, on se odtěhoval. Já jsem zústala s ročním synem sama bez peněz a s hypotékou na krku... nj někdy se ti stane, rozvod samota .Protože jsem maladá nechci zústat sama dala jsem na seznamku, odpovědi spoustla,ale kdo nezažil nepochopí. Pak sem dostala jeden vzkaz , pán byl velice milý vykal a nechtěl si vyměňovat telefony, nenabízel sexuální služby. Nic takového. Začali jsem si psát, přiznal, že je ženatý 6 let, má dvě děti, ale že se cití opuštěný protože si jeho paní z dlouhé chvíle našla milence ..zhodou okolností kamaráda, a že si chce pouze jen psat a mít si s kým popovídat. Ani nevím jak se to stalo, ale naše povidání se protahuje každou noc na xxxx hodin. Povidáme si o všem a bohužel poslední dobu i o intimnostech a našem vzájemném svádění a milování. Víme , že pokud se potkáme tak to dlouho neudržíme v přátelské linii. Já vím, že to není správné , že i mě to velice ublížilo, když mi manžel byl nevěrný, ale nemohu si pomoci . Já jen nekontaktuji, většinou napíše on. Jen tak o tom co celý den dělá v práci, jak trávil svůj čas s dětmi a večer nanovo si povidáme a povídáme a svádíme a svádíme. Nechce se rozvádět a ani jsem se o tom moc nebavili. Ríkám si, že mu velice ublížila manželčina zrada, a je velice divné, že pouze po pár letech manželství , co bude dělat za dva, tři , deset let, kdy si opět bude připadat sama, protože prostě děti odrostou?

Nevím , jak dál ...vím , že tu bude xxx názorů a rad , že z toho mám vycouvat...to také vím, ale cokdyž je on ten praví pro mě a já jsem ta pravá pro něj? Co pak? Znám jeho děti z fotek a vím, že bych je mohla milovat a jeho také protože je to ten nejlaskavější a nejskvělejší můž , jakého jsem za poslední dobu poznala. JSME MLADÍ A ŽIVO NA DĚTECH SE NEDÁ STAVĚT. Děkuji předem za jakkýkoliv názor.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

4x

No já nevím. Píšete, že se život na dětech nedá stavět. Okamžitě mi v hlavě vyplula odpověď. A na sexu ano?

Víte, je možné, že paní zahýbá, ale víte to jistě? Není on ten záletník? Přeci o sobě nenapíše pravdu, to by byl blázen. Že posílá fotky dětí je taky logické. Ví, že jste maminka, takže je to nejlepší způsob, jak Vás dostat. Nevím no. Já jsem podruhé vdaná, manžel byl taky již ženatý. Ale oba jsme toho názoru, že když to ve vztahu neklape, ani po snaze o zlepšení z obou stran, tak je lepší vztah ukončit. Až pak jít s vyřešenou minulostí dál.

doplněno 25.09.10 20:34:

Tak koukám, že s Vosikacem míříme stejným směrem. ;)

karina*
hodnocení

4x

poradtemi, ani byste nevěřila, kolik takovýhle ženatých mužů je na netu a každý večer na různé chaty chodí motat ženským ( nebo jedné) hlavy. Věřila byste, že ty ženské na sebe kvůli tomu dokonce virtuálně žárlí?!

Pro takového muže je hrozně snadné dostat se osamělé ženě pod kůži. Něco o Vás ví z inzerátu, něco jste mu řekla sama. Vy ale nevíte, že vypne PC a jde normálně do ložnice ke své ženě. Vy třeba ani netušíte, že tohle jeho "rozpovídání se s Váma " přináší do jeho manželství tu správnou noční jiskru ;) . Věnujete třeba čas někomu, kdo má možná při povídání s vámi jen jednu ruku volnou.Vy víte, že Vám řekl, že je mu manželka nevěrná a on se cítí opuštěný a doma nepochopený .Já se trochu musím smát, ale tohle už říkali chlapíci za mého mládí. (bože můj chlapi už taky trochu inovujte , zapojte fantazii *smich*) Měly jsme z toho legraci, občas se nějaká na to chytla, a vždy to dopadlo tak, že nakonec brečela. Víte, že se nechce rozvádět. Dá se říct, že je tedy na jednu stranu upřímný. To mu věřte , fakt nechce. Hraje si s Vámi, blbne Vás. Možná , pokud mu opravdu někdy žena zahnula, tak se tak trochu mstí ostatním ženským, že se jim valí do hlavy, zvyšuje si poraněné ego a pak stejně uteče. A budou to zase ty samé xlet staré výmluvy - hodně práce , málo času, kvůli dětem, kvůli ženě, která by to sama beze mě nezvládla atd...

Nezlobte se na mě , nevidím to dobře, Vy sama cítíte, že to asi není to, co byste očekávala od podaného inzerátu. A asi cítíte, že byste nerada začínala svůj nový vztah s podobnými problémy, kterými jste si osobně musela projít.

Proč to nezkusíte znova?Dejte si inzerát ( v dnešní uspěchané době je to už úplně normální), nevzdávejte to. Vybírejte. Nenechte se mást prvním, který vás oslovil. Jste mladá, začnete znova.Najdete muže, který nebude zadaný a váš vztah nabude úplně jiný rozměr. Věřte tomu a věnujte tomu čas. Tak to si myslím já , Karina

vosikac*
hodnocení

2x

Především by mě zajímalo, zda-li jste si tak jistá, že to co píše je pravda?

poradtemi*
hodnocení

dobrý večer, já vím , já vím , že nikdy nemáte jistotu, že to co piše je pravda. Taky jsem si prošla podvodem ze strany manžela, vytvořil si nové kamarady a ty ani nevěděli, že je ženatý . Mysleli, že ona je jeho přitelkyně a pak se divili kdyžn jsem se objevila já.

Ještě jsem se osobně neviděli , ale intenzivně si píšeme i těd když vám odpovídám. Mám od něj vzkazy na skypu,ale ne eroticke prostě vzkazy otom jak se dnes měl, a že jede z práce. Myslím si, že to co se mu stalo je asi čerstá záležitost, a že to jeho žena asi neřeší. Nevím, ale jedno vím jistě nejsem si jistá...nejsem si jistá ničím. Jen vím , že by to bylo fajn strávit třeba jen čásek s ním přeba jen pitím kavy a povídat a povídat. Já si taky nikdy nemyslela, že myslet na ženatýho chlapa. vždycky byli tabu. Tak snad jsem odpověděla i dalším.Jinak moc děkuji

vosikac*

V každém případě, ať již podniknete cokoli, buďte nadmíru opatrná!*stop* Kdyby mělo k první schůzce dojít, musí být na veřejnosti a nejlépe za dohledu třeba dobré kamarádky.

Chatování na internetu je moc anonymní a mnozí toho mohou pouze využít.

Prostě si jen nedělejte předčasné iluze o člověku, kterého jste v životě neviděla.;)

repak*
hodnocení

1x

Mám toho za sebou docela dost. Osm let v ne moc funkčním manželství, pak dalších asi pět "na dálku" (víkendy, dovolené, ...) - zůstal jsem proto, ž jsem si neuměl představit, že si syna budu "půjčovat". V té době na dálku pár vztahů, někkteré přerostlé do silného citu, s vdanými i formálně vdanými, ... I rozvod a vztahy pak, to už jen s nezadanými.

Po tom všem mám jedinou radu: je tolik životních situací a možností, že se řiďte hlavně vlastním rozumem. Nikdo Vám neporadí tak jako Vy sama sobě - Vy máte totiž nejvíc informací. A dejte na "ženskou intuici", funguje :)

poradtemi*
hodnocení

dobrý večer, abych se pravdu přiznalaabsolutně jsem nečekla tolik pozitivních a kladný odpovědí. velice všem děkuji a hlavně vám . Ráda si přečtu i názor muže, který zažíval vše podobně . Ještě jednou děkuji a přeji všem Hodně štěstí .

boffo
hodnocení

0x

Proč vlnu nevole? Nevěru zažilo - zažívá značné procento populace. Na druhou stranu nesouhlasím s větou, že na dětech se život nedá stavět. Dá , dokonce to dost často bývá podstatná motivace k setrvání v jinak nefunkčním vztahu.

Můj osobní názor - rozhodně Vás neodsuzuji. Je to Váš život, Vaše volba. Na dálku se v tomhle radit nedá, tu nejde o nefunkční vysavač a radu typu,, zkontroluj uhlíky´´ . Neznám Vás, ani Vašeho potenciálního milence, navíc na každý vztah může existovat - a existuje mnoho náhledů. Jinak to vidíte Vy, jinak manžel, jinak milenec, jinak děti. To si musíte rozhodnout jen a pouze sama, položit si na pomyslné misky vah co které rozhodnutí přinese.

poradtemi*
hodnocení

dobrý večer, s těmi dětmi jsem to myslela asi tak, že i já to vidím na svém synovi. jeto jen okamžik kdy jsem jej nesla a uz pujde v lednu k zapisu . Leti to jak voda, clovek se ohledne a je tu stredni a pak eventualne dasli krok do zivota. Vim ze deti naplni prazdnotu, ale co pak? Ja bych take chtela noveho muze a noveho tatu,a el nekdy si clovek nemuze moc vybrat z toho co mu osud nabidne.

hodnocení

0x

"JSME MLADÍ A ŽIVOT NA DĚTECH SE NEDÁ STAVĚT" je děsná věta. Měla jsem opravdu silnou srdeční záležitost, chtěla jsem od manžela odejít a zůstala jsem kůli synovi. Srdce šlo stranou. Takhle to řeší ze zkušenosti i spousta pánů. Jen se jim líbí dvojí život a pak když přijde na lámání chleba, tak zůstanou doma s rodinou. Vím, že Vám se to nestalo a manžel Vás opustil, ale kdo Vám zaručí, že ten přítel na Chatu je jiný? Pozor na další bolavé srdíčko. Jinak přeji hodně štěstí. Určitě se to vyřeší. jen netlačit.

poradtemi*
hodnocení

dobrý večer,odpovídám paní pod nickem Karina,

ja vim že to tak může být, Víte není to první odpověd tech bylo mraky. Za dva roky co to stíděvě zvávám a zkouším tak cc a100 snad možná o něco méně moná více. Ja vám nevím, s některými pány jsem se i sešla u kavy. A abych pravdu řekla tak celkem promaněný čas. Neztácím naději. Jen teď je to jiné něž kdy před tím .

karina*

poradtemi, najít toho pravého dá práci. Někdy to může trvat roky, někdy ho potkáte zničeho nic tam, kde byste to vůbec nečekala. Není to jen Váš problém, proto, že jste rozvedená a máte dítě. Je to problém dnes obecně i u singl. Nedávno zde jeden mladý, svobodný a sympatický muž řešil něco podobného co Vy . Nakonec se myslím všichni rádcové shodli na tom, že to chce trpělivost. Dát si pauzu, zkoušet různé seznamky, nebrat každé setkání až tak vážně a s očekáváním, že teď to už , bože můj, musí vyjít. Snažte se ke každému randíčku přistupovat tak trochu s nadhledem a rozvahou. Samozřejmně i na seznamkách se pohybují úplní zoufalci, ale tak nad tím prostě mávněte rukou, berte to, že jste se prošla jen na to kafe a shodou okolností tam někdo něco mlel *smich* .Ono někdy čím víc se tlačí na pilu, tím to jde víc ztuha *smich*. A co si budeme nalhávat, čím je člověk déle sám, tím víc na něj doléhá pocit opuštěnosti a pracuje tělesná chemie. Je to normální, ale může to být druhým i zneužité.Také uvažte, zda chcete svoje city skrývat, tajně odemykat o půlnoci dům, nebo veřejně ráno projít hlavním vchodem ve dvou. Položte si otázku co chcete, jak to chcete , co jste ochotna pro to obětovat a za jakou cenu. Je to jen na Vašem rozhodnutí. A já Vám k tomu můžu popřát jen hodně štěstíčka *slunce*Karina

doplněno 25.09.10 22:36:

oj! mělo býti samozřejmě .. *hi* Dál to raději po sobě ani nebudu číst ...*smich*K

pt®

Milá poradtemi, myslím si, že pán je na seznamce ostřílený a ví, co na ženy platí. Prostě poznal Vaši slabou stránku a teď si zahrává. Už dobře ví, že Vás táhne, jako na vařené nudli. Je ženatý, není to nic pro Vás. Bude to znamenat zklamání a spoustu hořkých slz. Vidíte ho přes růžové brýle. Chtěla jte poradit, můžeme Vám zde radit o stošest, Vy si ten vztah s ním vždycky obhajujete, nechcete vlastně poradit, víte sama, že to není ono, ale zakrýváte to závojem. Hledáte zde někoho, nějakou spřízněnou duši, která Vám to odkývá a schválí. Neměla bych čisté svědomí, kdybych Vám říkala, že to bude super, když to tak není. Vzpamatujte se dokud je čas, dokud nezajdete příliš daleko. Moc Vám držím palečky. PT /stařenka/

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]