Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co mam delat kdyz mi porad chodi rodice do pokoje

Od: adina odpovědí: 7 změna:

Ahoj potrebuju poradit co mam delat kdyz mi porad chodi tata v noci do pokoje.Proste se snazim spat a pak tam najednou prijde muj tata se kouknout a pak zase odejde.Ja mu nekolikrat rikala at tam nechodi ze mi neni prijemne kdyz se na me kouka kdyz spim a on mi rekl ze tam bude chodit protoze nechci chodit do skoly.Vubec nechapu co to ze nechci do skoly spolecneho s tim ze mi chodi do pokoje a kvuli tomu aby kontroloval spanek to neni protoze kdyz tam prijde treba v 1 rano a ja nespim tak je mu to jedno a fakt nevim co mam delat.A. chapu ze kdyz je mi 13 tak potrebuju dozor ale ne aby mi nekdo 3x za noc sel do pokoje

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

20x

Ono to bude suvisiet s tou druhou otazkou o mobile, slecna zrejme namiesto spanku neustale pouzivala mobil a preto jej bol zabaveny a zakazany na noc. Otec kontroloval, ci naozaj spi alebo pouziva mobil.

Jasna zavislacka, vratane hysterie po odobrati drogy.

hodnocení

9x

Takže ty máš strach, aby ti táta nepřišel na to, že v noci místo spaní po zabavení mobilu klofeš do starého mobilu. A ještě nechceš chodit do školy. Do kolika čumíš do mobilu? Co čekáš za radu?

asd1
hodnocení

7x

Když v noci místo spaní čumíš do mobilu tak se nediv že tě kontroluju.

hodnocení

7x

Jestli nechceš chodit do školy, máš vážný psychický problém a je potřeba zjistit příčinu. Není vyloučené, že táta od tvého lékaře dostal za úkol zjistit, jak v noci spíš. Když o jeho nahlédnutí do pokoje víš, tak zcela evidentně nespíš.

ltz
hodnocení

5x
Spiše přeháníš. Asi ti na něco přišli, mají nějaký důvod, že do pokoje chodí. Tak se chovej tak, aby neměli starost. Rodiče máš jenom jedny, tak buď ráda, že fungují a že jsou zdraví.

krtek6
hodnocení

3x

stejný jak s tím mobilem...zvykni si...je to běžný a normální

hodnocení

0x

To si děláš legraci?! Máš jen tátu?! nebo jen trolíš?!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]