Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Asi sem snědla myší trus

Od: mys* odpovědí: 22 změna:

Zdravím, dneska sem měla po dlouhé době jídlo od Vietnamců. Nudle se sójovou omáčkou.

Jídlo nějak nesmrdělo, bylo dobré. Všimla jsem si, že je tam docela dost celé černého pepře. Všimla sem si toho jak vizuálně, tak i na chuti..

Když už sem skoro dojedla, našla sem tam černou věc dlouhou jako dvě pepřové kuličky vedle sebe...

Mohl to být myší trus? Fotku nemám a podle fotek se bojím, že to ten trus opravdu byl... Samosebou nevím, jestli ještě něco nebylo v samotném jídle. Nebo to může být nějaké koření? Bylo to úplně černé. Vidličkou to šlo rozmáčknout a vytekla z toho asi šťáva? Nevím jaké barvy..

Co teď? Asi určitě k doktorovi?

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kolemjdouci
hodnocení

5x
To jídlo prošlo varem takže si myslím, že trus by se rozvařil. Spíše to bylo koření. Asi se obáváte parazitů, ale tím, že to prošlo varem je obava zbytečná, vysoká teplota by parazity zničila.
mys*
hodnocení

Dobře, asi předčasně panikařim ale to už je moje normálka

aaa
hodnocení

2x

A to ještě nevíš, co jíš u jinejch v jídle. A nebo ve chlebu. Vietnamci nejsou jediný, co to tam mohou mít. To by člověk umřel hlady, kdyby vše viděl, co tam je. A co cvrčky, tak ynejíš? A jiný si na nich smlsnou. A olíznou se. *placni* Nepřemýšlej nad tím dál. Jez, dokud můžeš. Bez zubů už nebudeš mít možnost.

mys*
hodnocení

Dobře, já jen, že mě to vyděsilo... O tom, co člověk nevědomky sní vím. Ale když už to člověk vidí.. chtěla sem se prostě ujistit

hodnocení

1x
Kolik že to pavouků a much, sní člověk za celý svůj život?*smich*
mys*
hodnocení

No dobře, co oči nevidí, tělo neví. Ale když to máte před sebou?

Jo, stalo se mi, že sem v jídle měla vlas ale to sem nikdy neřešila

Udělala bych vnitřní dezinfekci tř. slivovičkou a polkněte kolečko živočišného uhlí.

mys*
hodnocení

Něco jiného krom slivovice? Sem abstinent a ani na přípitek alkohol nepoužívám..

id
I abstinent si může dát štamprdličku, neni to pro něj chlast, ale lék. Nebo výplach źaludku je příjemnější?

Slivovive není chlast ani alkohol-je to univerzální Moravský všelék!Vhodný na zevní mazání, na vnitřní promázaní = dezinfekce při žaludečních problémech, dezinfekce při drobných poraněních, jako analgetikum, lék při nachlazení a co já vím co ještě. Navíc se dá použít i jako mycí protředke na okna místo "okeny"...

Toto mi připadá jako někdejší spolužák-dostal ochtnat m démácí uzené-první sousto a fuje to je ze psa. Po dotazu jak na to přišel-je z toho cítit hodně česnek. Vy jste pro změnu zahlédl něco o čem ani nevíte co to bylo za koření a hned trus , myší!?

kmet
hodnocení

1x

Urban legend praví zkušenost z pekáren, kdy před zapnutím stroje vyrábějícím rohlíky na něj nejdřív zabouchali, myši se rozutekly a i přesto se občas ozvalo po zapnutí zavřeštění a první várka rohlíků byla na vyhození.

No jo, u světlého těsta to je vidět. Ale co myší a potkanů dříve skončilo v sekané *smich*

hodnocení

0x

Mně se podařilo najít myší trus na minipizze v pekařství, až když jsem ji dojídala. Myší trus je malý podlouhlý, spíše než pepři je podobný kmínu až na barvu, trus je celý černý. Třeba to ve vašem případě byl jen kmín. Ale těžko říci.

mys*
hodnocení

To moje právě bylo černý jak uhel...

id
hodnocení

0x
Pokud jste nesnědla celou myš, tak je to v pohodě. Co by s vámi lékař dělal? Co od návštěvy mudr očekáváte?
mys*
hodnocení

Nevím. Popravě sem si teď četla články co myší trus přenáší a sem vyděšená...

kolemjdouci
Doktor by mohl předepsat antiparazitika, ale tady myslím obava zbytečná. Jídlo bylo vařené.

hb44
hodnocení

0x
Myší trus může být nebezpečný.

trpaslikgogo

Dobrou chuť. Nechodit do těchto restaurací a máte klid. Myšičky jsou všude a mají hlad.

Zdar

id
Trpaslík jistě nejí nic z pekárny, tam je myší dost. Vy jste tomu dal*zeď*

hodnocení

0x
Když si z rádců, tazatelko @mys, děláte dobrý den, přečtěte si třeba něco z odkazu
pasti.cz/...
Se svým postupem odstraňování mrtvých myší bych už tu velmi, velmi dlouho neměl být...

hodnocení

0x

To byly larvy mochy. Překořeněná šlichta přerazí cokoliv. Starvuj se tam dál a určitě to nebude bez následků :).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]