Nejste přihlášen/a.
Zdravím, dneska sem měla po dlouhé době jídlo od Vietnamců. Nudle se sójovou omáčkou.
Jídlo nějak nesmrdělo, bylo dobré. Všimla jsem si, že je tam docela dost celé černého pepře. Všimla sem si toho jak vizuálně, tak i na chuti..
Když už sem skoro dojedla, našla sem tam černou věc dlouhou jako dvě pepřové kuličky vedle sebe...
Mohl to být myší trus? Fotku nemám a podle fotek se bojím, že to ten trus opravdu byl... Samosebou nevím, jestli ještě něco nebylo v samotném jídle. Nebo to může být nějaké koření? Bylo to úplně černé. Vidličkou to šlo rozmáčknout a vytekla z toho asi šťáva? Nevím jaké barvy..
Co teď? Asi určitě k doktorovi?
A to ještě nevíš, co jíš u jinejch v jídle. A nebo ve chlebu. Vietnamci nejsou jediný, co to tam mohou mít. To by člověk umřel hlady, kdyby vše viděl, co tam je. A co cvrčky, tak ynejíš? A jiný si na nich smlsnou. A olíznou se. Nepřemýšlej nad tím dál. Jez, dokud můžeš. Bez zubů už nebudeš mít možnost.
No dobře, co oči nevidí, tělo neví. Ale když to máte před sebou?
Jo, stalo se mi, že sem v jídle měla vlas ale to sem nikdy neřešila
Slivovive není chlast ani alkohol-je to univerzální Moravský všelék!Vhodný na zevní mazání, na vnitřní promázaní = dezinfekce při žaludečních problémech, dezinfekce při drobných poraněních, jako analgetikum, lék při nachlazení a co já vím co ještě. Navíc se dá použít i jako mycí protředke na okna místo "okeny"...
Toto mi připadá jako někdejší spolužák-dostal ochtnat m démácí uzené-první sousto a fuje to je ze psa. Po dotazu jak na to přišel-je z toho cítit hodně česnek. Vy jste pro změnu zahlédl něco o čem ani nevíte co to bylo za koření a hned trus , myší!?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.