Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. V lékárně Benu na kartu jsem koupil Vitamín K2 60 tablet za cenu 400kč. V obchodě Mega Knihy nabízejí K2+D3 90kusu za cenu 157kč. Je možné aby byly takové rozdíly v cenách? Jak spotřebuji K2 tablety tak si objednám z Mega Knih. Z obchodem Knihy mám dobrou zkušenost žiletky Mach3 jsem koupil podstatně levněji jak v jiném obchodě.
Trh má volnost, takže každý si může prodávat za kolik chce. Nicméně důležité je taky kolik procent účinné látky v tabletě je.
I tak se mi ale zdá Benu jako jedna z nejdražších lékáren.
Což vitamíny, tuhle jsem byl líný do "své" lékarny , tak jsem si vyzvednul léky v Benu. V benu jsem za to dal 450kč (370 a 80kč) -ve své za první lék 300kč a druhý bez doplatku, a to prý bylo ještě ze slevou. Je sice hezké, že je volný trh ale takový rozdíl to mi přijde spíše jako zlodějna, Víc mne tam neuvidí.
Možné je úplně všechno ! Beru už asi 8 let léky na vysoký tlak Nikdy nedopolácím, vždy bez doplatku v kterékoliv lékárně. Až jednou jsem kvůli špatnému počasí zašla do nejbližší lékárny Benu a jaké překvapení, lékárník si řekl o 110,-Kč. Bylo mi to divné, za několik dní jsem obešla schválně asi 6 dalších lékáren v našem městě, mimo jiné i jinou lékárnu Benu a ejhle. V žádné lékárně nechtěli doplatek ! Manžel si došel promluvit s tím lékárníkem, který chtěl v Benu doplatek a světe div se, vrátil mu těch 110,-Kč a šlo mu o to, abychom to nikde nezveřejňovali !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.