Nejste přihlášen/a.
Já jsem někde slyšel že v jedné rodině něco podobného dělali ale všude, ale nevím zda šlo o bradavice a myslím že to bylo Savem. Tak se chci zeptat jestli to Savo dokáže to vyleptat a odstranit nebo to mám vyříznout. A jak to zastavit? Stačí na to hydroxid nebo voda? Pozn. neni to přímo na chodidle ale jinde kde mě to sre a kožní by nad tím zase mávla rukou jako nad vším.
3x
Nebylo by lepší dojít na kožní, kde kvalifikovaný lékař(ka) problém prohlédne a rozhodne o odstranění a také provede: tekutým dusíkem v ordinaci, nebo nějakým léčivem (například Verrumal - pouze na předpis), atd. Na jaře a v létě si lidé na venkově umí najít a opatrnně použít žlutou šťávu z vlaštovičníku. Na bradavice na chodidlech (které se dají chytit ve veřejnýchn bazénech, apod.) se používají nějaké náplasti, opět na předpis. Prostě dojít na kožní.
2x
Savo neleptá, je to spíš dezinfekce. Hydroxid leptá - ale bradavice? Jdou do hloubky, mají tmavý kořínek - teprve až ten vyleze, je po bradavici. Vyleptání, jestli vás oslovuje, se provádí tekutým dusíkem ( molekularnikuchyne-eshop./... - máte-li přístup nebo blízko kožní.
Zabírá dobře i tento přípravek: sos-lekarna.cz/...
0x
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.