Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zásilkovna - neposlala email

Od: p3t4 odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, vždy když objednám něco z eshopu do zásilkovny po tom co zásilkovna OBDRŽÍ balík pošlou email že byl balík převzat do přepravy, dnes mi z e-shopu přišek email že zásilku předali přepravci (zásilkovna) ale od zásilkovny mi nepřišel žádný email ze by ji převzali. Co ted?
Dekuji predem za odpoved

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Co teď? Nic. Počkat, až zásilka dojde do výdejního místa a pošlou Vám vzkaz, že je k vyzvednutí. Zatím máte jen vzkaz, že jí e-shop předal k přepravě.

hodnocení

1x

Předal přepravě znamená účetně odepsané zboží ... přepravce ten balíček dostane třeba zítra nebo v pondělí - až po jeho převzetí zašlou informaci k zásilce.
Stejně jako pošta i zásilkovna může přijmout informaci o zásilce připravené k odeslání - je to vlastně uhrazení poštovného a získání čísla zásilky. Pokud odesílatel balíček nepředá na podacím místě, nemůžou nic...

hodnocení

0x

Jakmile bude mít výdejní místo, které jste si při objednávce vybral, Vaši zásilku na skladě, vyzve Vás k vyzvednutí.

liduli
hodnocení

0x

Dobrý den, mě zase včera přišel email od "zpráva ze Zásilkovny" s logem Zásilkovny a v mejlu se píše, že na mě čeká balíček a mám použít kód ke sledování a přijímání. Vzhledem k tomu, že jsem si v poslední době nic neobjednávala, tak tento mejl ignoruji. A něco podobného,rovněž včera, zpráva v mobilu z české pošty, tu jsem rovnou vymazala. Asi se někdo snaží vymámit údaje, L.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]