Nejste přihlášen/a.
Předal přepravě znamená účetně odepsané zboží ... přepravce ten balíček dostane třeba zítra nebo v pondělí - až po jeho převzetí zašlou informaci k zásilce.
Stejně jako pošta i zásilkovna může přijmout informaci o zásilce připravené k odeslání - je to vlastně uhrazení poštovného a získání čísla zásilky. Pokud odesílatel balíček nepředá na podacím místě, nemůžou nic...
Dobrý den, mě zase včera přišel email od "zpráva ze Zásilkovny" s logem Zásilkovny a v mejlu se píše, že na mě čeká balíček a mám použít kód ke sledování a přijímání. Vzhledem k tomu, že jsem si v poslední době nic neobjednávala, tak tento mejl ignoruji. A něco podobného,rovněž včera, zpráva v mobilu z české pošty, tu jsem rovnou vymazala. Asi se někdo snaží vymámit údaje, L.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.