Nejste přihlášen/a.
Mám běžný a spořicí účet u RB. Spořicí účet nabízí úrokovou sazbu 5,5% (produkt HIT plus). Protože tento spořicí účet je bez výpovědní lhůty tak pak nechápu vlastně rozdíl mezi běžným a spořicím účtem. Co z toho banka má, že na spořicím dá takový úrok aniž tam jsou peníze nějak blokované? Díky za vysvětlení.
Ale jaky je pro banku rozdil, zda mam penize na beznem nebo sporicim uctu kdyz z toho sporiciho je mohu kdykoliv odnest stejne jako z toho bezneho?
" ... zda mam penize na beznem nebo sporicim uctu kdyz z toho sporiciho je mohu kdykoliv odnest stejne jako z toho bezneho?"
To vůbec není pravda.
Spořící účet má jiné podmínky než účet běžný. Že vy jste si podmínky nečetl?
Rozdíl je v obchodních podmínkách. Já jsem je na stránkách RB nenašel. Hledejte pozorněji nebo si je vyžádejte na podpoře. Obecně je to tak, že ke spořicímu účtu se nevydává karta, nemůžete z něj provádět inkasa a trvalé platby a bývá nějak definováno, že ho nemůžete používat jako běžný účet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.