Nejste přihlášen/a.
Jsem již plnoletý, sám a nemohu si najít žádnou partnerku. Rád bych zkusil jako panic nějakou erotickou společnici v night clubu nebo na erotickém privátě ze seznamky. Je tato služba aktuálně legální nebo za hranou legislativy co se nesmí a mohl by vzniknout z toho nějaký problém navštívit takový erotický podnik?
O panictví či panenství se vždycky přicházelo z lásky. Pokud nekecáš, vybral by sis tu nejhorší alternativu, hnus, hnus.
Jsi ještě mladý, určitě se objeví nějaká holčina, se kterou po čase objevíte, jak se z dívky stává žena a z kluka muž. Neblbni.
To jsem rada, ze jste se zasmala. Rozhodne jsme nikoho nevyhledavali za ucelem zbaveni panenstvi. Vy to mate asi jinak.
Holky se musí uživit a často živí i pasáka.
Často fotky neodpovídají, nebo jsou i více, než 10 let staré, obdobně, až na několik máĺo výjimek, neodpovídá inzerovaný věk.
Svlečny spoléhají na to, že přijde nadržený chlap a nebude schopen ve dveřích udělat takzvanou otočku a zkoušet štěstí jinde.
Přeji hodně štěstí při hledání svlečny, která bude aspoň trochu hezká a nebude se snažit jen o to, abyste byl už hotový a ona mohla uspokojovat dalšího kunčafta.
Kamoš mne radí poznat Thajsko oblast Pattaya tam je holek prý mraky a super místo si užít se slečnama.
Rozhodně se tomu vyhni. Panictví není nemoc ani handicap, ale naopak něco cenného.
Jak už tu bylo zmíněno, Komenský byl nejen křesťan, ale i muž a pragmatik. Do doby, než najdeš ( hlavně duševně ! ) kompatibilní kamarádku, lze ono pnutí řešit i takto. Je to méně špatná verze, než kurvy z bordelu, diskotéky nebo ulice.
( gotrekzagary® i ben® jsou služebníci satanovi, Bůh je bude jednou soudit za jejich "rady". Kecy o "legálnosti" dnes mnozí vztahují i na lhaní, krádeže a nájemné vraždy. )
Přijď se vyplakat ke mě na dílnu. Zatopíme v kamnech, otevřem láhev něčeho ostřejšího a po desáté objednám nějaké GOGO.
@slovan... A jak soudil Bůh ty faráře a jiné zvěrstva v řadách církve za zneužívání dětí (chlapců)? Ste se pomodlili a vše odpuštěno?
slovan: Štětky tady byly dávno před tím vaším bohem. Dokonce je prokázáno, že šimpanzí šlapky dávají samcům vrznout pouze za účelem získání kusu žvance, popřípadě jiných benefitů. A nedivil bych se, kdyby tomu bylo i u jiných druhů zvířat vyjma člověka a lidoopů.
Takže se jdi pomodlit, vyčurat a spát.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.