Nejste přihlášen/a.
Jsem již plnoletý, sám a nemohu si najít žádnou partnerku. Rád bych zkusil jako panic nějakou erotickou společnici v night clubu nebo na erotickém privátě ze seznamky. Je tato služba aktuálně legální nebo za hranou legislativy co se nesmí a mohl by vzniknout z toho nějaký problém navštívit takový erotický podnik?
7x
O panictví či panenství se vždycky přicházelo z lásky. Pokud nekecáš, vybral by sis tu nejhorší alternativu, hnus, hnus.
Jsi ještě mladý, určitě se objeví nějaká holčina, se kterou po čase objevíte, jak se z dívky stává žena a z kluka muž. Neblbni.
To jsem rada, ze jste se zasmala. Rozhodne jsme nikoho nevyhledavali za ucelem zbaveni panenstvi. Vy to mate asi jinak.
7x
P.S. Na ztrátu panictví máte stále dost času, tak zatím raději zůstaňte u bezpečné samohany.
1x
Holky se musí uživit a často živí i pasáka.
Často fotky neodpovídají, nebo jsou i více, než 10 let staré, obdobně, až na několik máĺo výjimek, neodpovídá inzerovaný věk.
Svlečny spoléhají na to, že přijde nadržený chlap a nebude schopen ve dveřích udělat takzvanou otočku a zkoušet štěstí jinde.
Přeji hodně štěstí při hledání svlečny, která bude aspoň trochu hezká a nebude se snažit jen o to, abyste byl už hotový a ona mohla uspokojovat dalšího kunčafta.
Kamoš mne radí poznat Thajsko oblast Pattaya tam je holek prý mraky a super místo si užít se slečnama.
0x
Rozhodně se tomu vyhni. Panictví není nemoc ani handicap, ale naopak něco cenného.
Jak už tu bylo zmíněno, Komenský byl nejen křesťan, ale i muž a pragmatik. Do doby, než najdeš ( hlavně duševně ! ) kompatibilní kamarádku, lze ono pnutí řešit i takto. Je to méně špatná verze, než kurvy z bordelu, diskotéky nebo ulice.
( gotrekzagary® i ben® jsou služebníci satanovi, Bůh je bude jednou soudit za jejich "rady". Kecy o "legálnosti" dnes mnozí vztahují i na lhaní, krádeže a nájemné vraždy. )
Přijď se vyplakat ke mě na dílnu. Zatopíme v kamnech, otevřem láhev něčeho ostřejšího a po desáté objednám nějaké GOGO.
@slovan... A jak soudil Bůh ty faráře a jiné zvěrstva v řadách církve za zneužívání dětí (chlapců)? Ste se pomodlili a vše odpuštěno?
slovan: Štětky tady byly dávno před tím vaším bohem. Dokonce je prokázáno, že šimpanzí šlapky dávají samcům vrznout pouze za účelem získání kusu žvance, popřípadě jiných benefitů. A nedivil bych se, kdyby tomu bylo i u jiných druhů zvířat vyjma člověka a lidoopů.
Takže se jdi pomodlit, vyčurat a spát.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.