Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spánek problémy

Od: pedro5 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. Mám již delší dobu problémy se spánkem. Koupil jsem si kapky Dr. Popov Spánek Nervy. Jaké máte zkušenosti s kapkami atd. Pokud by mi kapky nezabraly nechat si raději napsát u doktorky na lékařský předpis jiné léky? Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Nepisete kolik je vam let, jake leky berete. Takze poradit neumime. Ale radeji hledejte reseni u lekare.

ben®
hodnocení

2x
Dobrý den, ano, určitě se obrátit o pomoc na svého praktického lékaře. Máte svůj věk, berete léky, tak nemůžete mít spánek nemluvněte. A nechodit spát přes den (např. po obědě), na noc si vyvětrat, včas před spánkem vypnout TV či PC, moc už nepít a "vypnout" mozek. On je také rozdíl, zda nemůžete usnout/zabrat nebo se v noci začnete budit či jste ráno nevyspalý. Ty kapky asi neublíží (ale nejsou zadarmo). Možná si raději/levněji udělat na noc čaj z meduňky. Zdravím!

pedro6
hodnocení

Je mi 68 let. Beru prestarium bisoprol mylam a kepru.

kolemjdouci
hodnocení

0x

Ve vasem veku uz asi konzultovat s lekarem. Nicméne zkuste si na internetu najit "spankova hygiena". Jsou to zasady, kterymi bych zacal. Asi taky vite, ze spanku skodi alkohol, hodne jidla na vecer, malo pohybu pres den, teplo v mistnosti.. doktor se vas taky bude ptat, zda mate spise problem s usinanim, nebo zda se v noci budite.

Co se bylinek (medunka, trezalka, chmel..) a volne prodejnych prodejnych pripravku tyce, tak me z tohoto nezabralo nic. Ale zkusit samozrejme muzete, u vas muze byt jinak. Take muzete zkusit klidne i uprostred noci, dat si studenou sprchu, aby vam byla zima a pak do postele. Problemem mohou byt i myslenky, ktere cloveku nedaji spat a tam je to slozitejsi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]