Nejste přihlášen/a.
Omlouvám se za toto téma. Zítra mám k dr. donést vzorek stolice, zkumavku jsem obdržel. Čím si ale nejsem jist, zda zítra ráno, před odběrem, budu potřebovat jít na velkou. Jak jste toto řešili? Děkuji.
Biologický materiál nesmí být v lednici s jinými věcmi, už vůbec né s potravinami./ riziko kontaminace/ Ve zdravotnictví se léčiva uchovávají v lednici určené pouze na léky. Jsou proto uvedené přímo směrnice.
Uchovejte materiál někde v chladu, určitě v totmto počasí najdete vhodné místo.
Uvádíte nesmysly žádnou žášt´vůči Vám nemám nevím, kde je zmíněn v mém přispěvku Ben? Trpíte stihomamem?
Já Vás naopak chtěla pochválit v otázke nerovnoměrném rozložení tepla v raditátoru. Také odvzdušnuji...
Týkalo se pouze uchování stolice v chladu.
Krev, moč, stolice,injekční jehly - speciální žlutá nádoba s červeným víkem neotvíratelná aby nedošlo ke zranění zdravotníka. jsou zněčištěné pleny jsou vše biologický materiál, kterám se lze nakazit. Jsou určité směrnice, pro speciální uchovávání, které se ve zdravotnictví musí plně dodržovat.
V ordinaci musí být odpadkový koš na biologický materiál extra a na běžné odpadky zrovna tak dřez na na nástroje a další na běžné užití. Součástí je označení na co lze použít. Jak si mýt ruce a pod.Chodí kontroly bezpečáku a jsou mnohatisícové postihy.
Už konečně laskavě přestaňte nevhodně rýpat a urážet ostatní, nikdo na to není zvědav.
Prosím nemusíte mne učovat jsem z oboru, ale to byste měl po bedlivém střežení mých přispěvků již vydedukovat.
Pouze pr..e by dalo k jídlu do lednice stolici. Doktor by Vás hnal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.