Nejste přihlášen/a.
S tímhle byste měla zajít za obvodním, ať vás poslechne. Já to loni podcenila a ono to opravdu přešlo. A teď už mám za sebou, minulý měsíc, plastiku tepen kolem srdce a ve čtvrtek nastupuji na úpravu chlopně. Ta nedomyká, krev se vrací do plic a z toho ta dušnost a kuckání. Žádné průdušky, ale srdíčko. Už se těším, protože se mi uleví.
Váš problém je v tlustém střevě! Upravte si stravu. Vynechte vše s Éčky a konzervanty, omezte cukr, bílou mouku, slazené nápoje,smažená jídla, tučné slaké, tavené sýry i plísňáky, laciné uzeniny, chipsy, instantní polévky,... mléko jen ve formě kefíru.
Kupte si hned a berte probiotika, do stravy více zeleniny, saláty cereálie, ryby, ořechy, luštěniny, česnek, zelenou petržel,...Prostě očistu střeva, které má s plicemi spojitost. / Vzpomeňte na Havla, typická ukázka souvislosti plíce - tlusté střevo, stejně tak Marta Kubišová./
1) Mačkejte si tlakový bod plic P7 na hraně zápěstí pod palcem, asi 7-10/ cm od báze palce. Místo, které nejvíc bolí, masírujte palcem druhé ruky.
2 )Mačkejte si denně víckrát také tu "blánu", to maso mezi palcem a ukazovákem, zase to nejbolavější místo masírujte te déle.
A hlavně odbourat stresy a starosti. Něco vás dusí.
Pokud čtu dobře, paní se k lékaři chystá. Do té doby může ulehčit svému tělu tím, že si upraví stravu, bude více pít, hlavně ráno nalačno ohřátou vodu se lžicí jablečného octa a zbavovat se toho, co ji zatěžuje. Probiotika jí pomůžou upravit střevní mikrofloru a tam sídlí podstata imunity. Tělo má své samouzdravovací mechanismy, tak jim paní přece může nějak ulehčit práci. Virům, bakteriím, kvasinkám či plísním se dobře daří právě v zakyseleném terénu našeho těla. Tak proč si ho má dál v sobě udržovat? Aby si nakonec vypěstovala ještě alergii? Kde berete, že léčím? Já radím, co udělat, aby si tělo pomohlo samo. A zrovna homeopatie umožní to drcnutí a lehký posun, aby tělo najelo na jinou kolej. Ta souvislost plíce - tlusté střevo vychází z východní, tisíce let staré medicíny a mně se osvědčila u mnoha lidí. Už ani Regalen ani Vironal nenabízím, abyste měl klid. Vlastně se divím, že odsuzujete něco, co neznáte.
Bene, asi teď budete v šoku: Ivzez / Iz, když tu končila, napsala mi tenkrát v mailu a prosila mne o pomoc se svými zdravotními potížemi. Psaly jsme si intenzivně několik měsíců. Poslala jsem jí na její dotazy nejmíň dvanáct delších dopisů a plno kratších zpráv! Byla mezi námi vzájemná úcta a respekt. Já už mám jiný počítač a všechno staré jsem vymazala. Nechtěla jsem takovou intimní komunikaci uchovávat. Pak se odmlčela, asi kvůli hospitalizaci, a já dodnes nevím, co se dělo dál. Kéž je v pořádku! Ale obavy mám velké. Ona byla velmi inteligentní a excelentní rádce. Dodnes tu nemá konkurenci v otázkách stát. správy, sociálně právní a německého jazyka. Byla tvrdý racionalista a moralista, což tu vůči mne dávala najevo. Proto to asi vůbec neměla lehké ani v soukr. životě, což jsem četla mezi řádky. Asi si postupně uvědomovala, že moje intuice, zkušenosti se souvislostmi a vůbec úplně jiný náhled bude přeci jen k něčemu. Jen jestli nebylo pozdě.
Existencia nejakej "skoly", ktora uci vlastnu teoriu v ziadnom pripade nie je dokazom jej fungovania. Zalozit si s.r.o. a skolu moze kazdy. Rovnako moznost mat nejake scientologicke kurzy neznamena potvrdenie ich tzv. nabozenstva.
Ordinace homeopatie jsou snad v každém větším městě. U nás "jedou" dvě lékárny i na českou homeopatii AKH. Jsou lékaři, co studovali tady i v Číně, jako MUDr Petr Hoffmann z ČB. Byla jsem u něj a znám jeho diagnostiku, mimo jiné i z jazyka. Hned jsem si od něj koupila knihy. V Praze jsem se setkala s irisdiagnostikou v praxi. Taky jsem ji absolvovala. Z Německa jsem si přivezla už v 90. letech domácí verzi frekvenčního generátoru - Zapper, co se elektrodami připne na končetiny a nastavuje na různé frekvence k likvidaci konkrétních parazitů, kvasinek, bakterií, až po viry. Byl na 5 v a na cykly po 7 minutách. Tabulku vlnových pásem mám pro asi 250 patogenů. Dá se i sestavit, mám plánek. A že to funguje,ověřil pro nevěřící jeden sládek v Plzni na pivních kvasinkách. Pak to u nás bylo zakázáno s dalšími metodami alternativní mediciny, asi kvůli farmaceutické lobby. Ještě v r. 2000 se dal Zapper a alternativní literatura v Olomouci koupit v Jančově a Zentrichově apatyce na Hor.náměstí. Pak to padlo. Kdo se tomu věnoval, byl najednou pronásledováníhodný šarlatán. Časem člověk zjistí, že to existuje a že na tom principu fungují některé světové kliniky. Je to vysoce zdokanalené a za obří peníze.
Jdi hned za svým praktickým doktorem.Napsat ti může na alergii prášky i on.Zyrtec, Xados. Zyrtec je účinný ale je strašná ospalost,menší ospalost má Xados, ale na mně neúčinkuje. Nejmenší ospalost má Desloratadin, ale také moc na mě neúčinkuje. Chce to vyzkoušet.
Jinak pro všechny paka, co si myslí, že čínská medicína a jiné věci pomohou na alergii tak je moc neposlouchej
A co alternativního, nebo lépe čínského, jste již vyzkoušel? Tam byste musel začít několikaměsíční detoxikací a nejspíš i psychoterapií.
Proč musí být někdo s jiným názorem a s jinou zkušeností pako? S takovým postojem se sám alergie nezbavíte.
So svojim racionalnym postojom som sa alergie bez problemu zbavil. Cisto u klasickeho lekara : injekcie a kvapky so zvysujucou sa davkou alergenu mimo sezony, v sezone antihistaminika.
Su proste choroby, ktore zatial medicina liecit nevie a v lepsom pripade len stav stabilizuje, to ale nie je dovod obracat sa na sarlatanov a pouzivat vedecky neoverene postupy. My sme mali v rodine vsetko mozne vratane pokrocileho stadia rakoviny, operacia a chemoterapia pomohli.
Mam aj pribuznu, ktora vyhodila von oknom tazke peniaze za rozne biorezonancie a ako sa ukazalo, jej problem bol psychiatricky a liecitelia ju len zneuzili na svoj biznis.
Na vasu otazku mam len jednu odpoved, ak mi medicina nevie pomoct, tak je to proste konecna, za ziadnym sarlatanom (homeopatia, biorezonancia) nikdy nepojdem. Staci?
Id tabulkový procesor Vám to sdlělil jasně, v době kdy jej trápí alergie, tak si vezme antihistaminika a hotovo. A další rok znovu a znovu. Netuší o existenci funkčnosti zhola nic. Proč třeba zvíře, když je špatném stavu, přece netuší zda je dle Petera a jeho ,, sekty,, je dle nich podáno placebo a zlepší se jeho stav.
Fakt, by mne zajímalo jejich vysvětlení na základě čeho ten pes zjistil, že se má zdravotně zlepšit. Vážně mi to hlava nebere, prosím aby mne neznalce poučil.
O tom, že je homeopatie ve světě běžná věc nemá ani tucha. Německo, USA a jiné země ...
Že funguje Homeopatie na principu bylinek a chemických prvků rovněž netuší, asi na základní škole nebyla chemie a přírodní vědy, ani latina.
Chamomillla recutita - Heřmánek
Hypericum perforatum - Třezalka
Thuja
Belis Perenis- Sedmikráska
Aurum metalicum
Zincum Metalicum
Argentum Nitricum
Silicea
Také byste mohla mít plicní chlamydie. A to je na delší léčbu. Takže běžte k lékaři. Zrovna mám plicní chlamýdie a příznaky podobné jako vy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.