Nejste přihlášen/a.
Ahojte lidi!
Nasbíral jsem celkem 2125 obrázků z historie lidstva a sesmolil jsem toto video:
Sbírám však dál a chci sesmolit větší kousek. Aktuálně mám obrázků 2400.
Prosímvás, kdyby vás napadla tématicky, melodicky vhodná symfonie, která se k historické mozaice hodí, napište mi svůj tip do komentářů. Na sbírání jsem dobrý, moc mě to baví, ale je pak těžké k tomu vybrat tu melodii. Jsem otevřený čemukoliv, pokud to nebude vyloženě mimo mísu :^)
To si myslím, není tak jednoduché. Pokud není žalobce, není soudce, ale muziku někdo složil a je jeho vlastnictním. Vy, bez povolení a bez zaplacení nesmíte použít pro vlastní potřebu. Naběhne na vás OSA Ochranný svaz autorů.
35 minut se vám na to blikání nikdo nevydrží dívat. Slide jde příliš rychle a bolí z toho po chvilce oči. Takové blikačky jsou max. na 1min-3 min. Co se týče hudby měla by mít v každé fázi vývoje lidstva, bojů a techniky vhodnou dobovou či vyjadřující náladu obrázků té doby. V takové blikačce to není ale možný, neboť by to byl "guláš". Talže méně, znamená ve výsledku více. Ve válečných scénách může být i zvuk výstřelů, bomb, vítězných chorálů a tak dále. Aby to bylo zajímavé, je to makačka. Toť můj názor.
Abych byl ale konkrétní, tak na závěr cca od dobývání kosmu bych použil hudbu Vangelis-Unknown Man. Dodá to záběrům grády a vyvrcholení. Poskládal bych to ale s delším postupným srozumitelným sdělením.
A zkuste mezi snímky prolínačky s menším množstvím obrázků a některé s pozvolným přiblížením či posunem atd. a tak dále...
Taky tomu nezapomeňte dát titulky na záčátek oč jde a konec. Nafotil, použité materiály, střih, vyrobil...Takhle mít začátek a konec skokem a utnutím není "profesionální".
Jen drobná poznámka - nedávno jem dal na YouTube cca 2 minutové video (mnou natočené) kde byla mimo jiného na pozadí slyšet hudba z autorádia. YouTube po mně tvrdě vyjel kvůli autorským právům a musel jsem to stáhnout. Takže pokud to chcete pouštět doma kamarádům, tak klidně. Na veřejnost s tím ale nemůžete.
Měl bych pro tebe pár rad. Za prvé, tohle není video, přestože si to tak hodně lidí plete. Je to slideshot s hudbou, to je velký rozdíl.
Za druhé, i kdyby to bylo video, tak na to nikdo nebude koukat ani pět minut, natož přes půl hodiny, kromě autora samozřejmě.
Takže hudba je v současném stavu tvého vyjádření úplně ta marginální záležitost zatím.
Navíc ke všemu jsi ty obrázky sesbíral z internetu, takže se nemáš čím chlubit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.