Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám parku

Od: klepi® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, obracím se na všechny s dotazem, zda nevíte někdo kde by se dala sehnat přesně ta tmavě zelená parka na obrázku, pravděpodobně to bude t devadesátých let, potřeboval bych vědět njelépe značku abych se nějak odpíchl, jelikož to neurčité hledání jako tmaě zelená parka mi google hází jiné odstíny, případně pokud by zde někdo měl doma, rád se domluvím na ceně.

Děkuji všem za postřehy a doporučení.

Hledám parku

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

park
hodnocení

8x

Třeba tahle

hodnocení

5x

podívejte se na bolf.cz/...

hodnocení

Děkuji za dopručení, mrknu.

hodnocení

5x

Takové bundě jsme kdysi říkali vaťák nebo jehličí. Myslím si, že v prodejnách pro lov nebo pro rybáře něco takového bude v prodeji.

karhana
hodnocení

0x

Mrkni se také do prodejen Buschman.

hodnocení

No upřímně, na to jsem celkem spoléhal, ale koukal jsem se na eshop, a žádnou takovou jsem nenašel, možná jedna co se tomu trošku blížila, ono to pravděpodobně bude tak, že je to nějaká co byla v kostymérně pro herce nějakou dobu k použití, jelikož celkem podobnou měl i František Němec ve filmu Jak vytrhnout velrybě stoličku, takže podle mě to bude nějaký Otavan Třeboň nebo oděvní závody Prostějov

farm
hodnocení

0x

Myslivecké nebo lovecké potřeby?

firmy.cz/...

firmy.cz/...

firmy.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]