Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lokalita Ostrava Výškovice

Od: vaclav23 odpovědí: 6 změna:
Dobrý den,
zajímám se o koupi bytu v Ostravě - Výškovicích, konkrétně ulice Čujkova.
Nezná někdo tuto část Ostravy? Zajímá mě jestli je to klidná část bez romských obyvatel?
Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ridick
hodnocení

2x

Ve Výškovicích ulice Čujkova není. Ale v Zábřehu, který je pod Výškovicema je ul.Čujkovova a tam se to tou částí obyvatel,kterou máte na mysli, jen hemží.

hodnocení

2x

Opravdu, Čujkovova ul vede z Plzeňské ke Kotvě a to celé, to je Zábřeh, zvaný Stalingrad. V této lokalitě jsou většinou "dvouletky". Obyvatelé jsou různí, protože jim stát doplácí na nájem, tak jim každý rád pronajme byt. Ale je pravdou, že když nejsou pospolu, tak jsou klidní a dodržují čistotu. To není jen v Zábřehu, ale i ve Výškovicích a vlastně všude. V obou lokalitá bydlím nějakých 50 let, k naprosté spokojenosti. Je to malé sídliště, hodně zelené.

doplněno 11.10.23 06:51:

Musím se omluvit, tazatele bych poslala na opravdu nehezké místo k bydlení. Na části ul. Čujkovova, od ul. Výškovická až po nám.SNP je několik vysokých domů s maličkými byty a v nich podivní lidé, chtělo by se říci ubytovny. Nejsou to ubytovny, ale jsou hlučnější než zbytek Zábřeha. V těhle domech, byt nebrat!

hodnocení

2x

Čujkovovu ul. v Ostravě-Zábřehu bych nedoporučovala. Mám známou v Ostravě-Výškovicích, je tam Bělský a Polanský les, které má přímo za domem. Je tam velmi spokojená a říkala mi, že se tam teď hodně stěhují mladí lidé z Prahy a Čech, zejména kvůli sportování (běžecká dráha v Bělském lese, jízda na kole lesem ap.). Doporučila bych tedy Výškovice. :)

cs.wikipedia.org/...

Lokalita Ostrava Výškovice

halamus
hodnocení

0x

Taková hrůza to zas není, kdyby mi za to, že tam budu bydlet platili, tak bych tam šel.

vaclav23
hodnocení

Dobrý den,
V nabídce je psáno Ostrava Výškovice ulice. Čujkovova, máte pravdu.
Pokud je to opravdu zrovna část Ostravy, kde bydlí takoví pochybní lidé, tak to bych nechtěl.
Chtěl bych byt v klidné části Ostravy.

Tím, že tam napsali Ostrava-Výškovice, Čujkovova vás chtěli "napálit". Čujkovova ul. je Ostrava-Zábřeh. Výškovice jsou klidným místem s hezkou přírodou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]