Lidičky, prosím o radu, zkušenost, poznatky... je to zhruba rok co každý měsíc řeším zánět močových cest. Začalo to nespecifikovane, pravděpodobně nějakým prochladnutim a od té doby se to veze... plusem rozhodně není ani to že pracuju u bespecnostnich složek, v zimě, vedru, zpocená, atd atd... zprvu jsem to řešila urinalakutem, takovými těmi dostupnými přípravky, ale tím že se to neustále vracelo tak jsem si nechala napsat silná atb a od gynekologa nějakou tříměsíční léčbu. Dva měsíce byl klid a teď znovu, opět napsana silná atb. Samozřejmě se s tím poji i gynekologicke problémy, o nějaké absenci sexu a otravovani běžného života ani nemluvím. Nezabírá fakt nic, snažím se být v teple, jim zdravě, obecně mám dost zdravý životní styl... preventivně jim brusinky, piju urologické čaje, ale přesto se to pořád vrací.. Už ani lékařka neví co se mnou... nějaké babske rady? Děkuji
Kamarádce z prace pomohla změna gynekologa, nějaký bacil se jí šířil z pochvy do močové trubice, která je však dost krátká narozdil od mužů a snadno zapusti kořeny v mocaku. Stalo se jí to krátce po novém vztahu. Holt potkala partnera s nějakým nakazenym volezlým žaludem, předtím trávil dovolenou na Ibize a tam se to všechno mezi sebou prskalo a parilo v opojení z chlastu. . Vyměnit gynekologa za gynekolozku, který nejde jen o hrabání se v pičisku jen jako zábavu..
No, vyměnit gynekologa za gynekoložku nevím, jestli je dobrý nápad. Chodila jsem ke gynekologům, střídali se tam. A teď jsem byla dvakrát u gynekoložky a od ní to vyšetření tak bolelo, posledně.. Záleží asi na člověku. A předepsala mi mast, která mi nepomohla vůbec. Takže vyloženě gynekoložku bych nedoporučovala. A tu mojí už vůbec ne.
okolik
Boban tazatelka je háklivá na průvan. Takže rada změny gynekologa je naprosto lichá.
Zkuste kurkumu, když ji na lžičce zakápnete kapkou oleje a přidáte špetku pepře, ještě se její protizánětlivé účinky zvýší.Měla by léčit všechny záněty v těle.
Babička má stejný problém, docela to vypadá, že se jí to spouští nějakou větší stresovou situací. Kromě výše zmíněného používá třeba ještě lichořeřišnici.
Kamarádka měla dlouhodobě stejné problémy, nakonec zjistili, že mají v bytě neustálý průvan, protože jim odešlo těsnění u plastových oken. Provedli výměnu, ted má snad už klid.
Taková hloupá otázka : Když je to způsobeno průvanem, sezením na něčem studeném nebo počasím, tak se najdou bakterie při kultivaci moči? Rady a léky, co tu píšete, budou reagovat jen na určitý druh příčiny, nebo je to jedno a třeba i počasí způsobí ty bakterie?
okolik
Pro Elisu, lék který uvádím je vohdný do současného počasí, kdy pomalu nastupuje podzimní sychravé vlhké počasí.
A jedinec , který je citlivý na toto počasí na tyto změny velice rychle zdravotně reaguje.
Doporučuji Dulcamara AKH dávkování 2-2-2 denně vycucat užívejte alespoň 3 měsíce . Nyní nadchází sychravé podzimní počasí a snažte se vyvarovat prochladnutí a opocení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.