Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřeboval bych doporučit cestovní kancelář, která jezdí do Beneluxu a má dobré recenze. Potřebuju ale kompletní Benelux - Belgie, Holandsko a Lucembursko. Většina cestovek nabízí jen 2 státy, přitom Benelux tvoří státy tři.
Kompletní trojstátí jsem našel u CK Čebus, ale to hodnocení CK mě úplně nenadchlo.
Chtěl bych tam vyrazit příští rok, ideálně tak na 4-5 dní.
Děkuji za tipy a osobní zkušenosti.
Děkuji, zapetejte se a dejte vědět. To ABC Tours jsem taky dnes našel a vypadá to docela zajímavě. F1 taky moc nemusím, jednou stačilo.
Taky většinou jezdím na vlastní pěst, letos už kolem 20 států, ale úplně se mi nechce jet z východu Moravy až někam do Bruselu stařičkým autem a letadlem jsou drahé letenky, navíc pak ty transfery, celkově by to vyšlo určitě dráž takový výlet než přes ABC Tours.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.