Ahoj, je mi čerstvě 16 let a jsem kluk. Jsem poměrně hubený a m spíše holčičí postavu. V posledních dvou dnech mě ale upřímně hodně vyděsilo.. začal jsem zaznamenávat že se mi zvětšili prsa. Více vystupují a zvětšili se mi i bradavky. Upřímně, dost mě to děsí. Na internetu jsem četl že to může být cosi s názvem gynekomastie. Je to možné? Nebo mám počkat až to zmizí? Případně o tom někomu říci? Vůbec nevím jak, je to šílené trapné a obecně.. fakt nevím.
Testosteronu mají více aktivní sportovci. Kluk by měl jít k lékaři, to jo, ale sport by mu navíc prospěl.
ka
Růst prs nezpůsobuje nedostatek testosteronu, ale spíš vyšší míra estrogenu nebo i zcela jiné vlivy. Samo to zmizet MŮŽE, na druhou stranu to může být symptom vážnějšího problému, jehož včasná diagnoza může zachránit život.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.