Nejste přihlášen/a.
2x jsem tam objednávala, oni to v Německu - ale i zřejmě jinde - nakoupí a pak posílají. Přišlo to brzo, problém žádný nebyl, jen ceny se mi poloviční nezdály, ale zase asi kvalita u německého zboží byla lepší. Pokud bábinkám budete něco kupovat, opravdu je na to upozorněte, mám s takovými nákupy zkušenosti. Ale já od nich peníze předem neměla a pak se to některým nezdálo. Teď jim kupuji jen opatrně a nejraději u nás v prodejnách.
Zběžně prohlédnuto, ceny nejsou poloviční ale normální. Jen zařídí nákup, zabalí a pošlou.. Bude s tím dost práce, pokud se jim nebude líbit tak tě sežerou, pokud ano tak budou chtít další a další nákupy.. Dají ti seznam, budeš u toho sedět celý večer a moc z toho mít nebudeš, když něco ze těch 150ti věcí spleteš tak budeš za blbku... Čistě charita.
To bych tam spíš zajel osobně a nakoupil si u toho na Vánoce i domu.. Je to běžný sortiment supermarketů, Rossmann, Kik, DM atd. většinou v Německu, nějaké akční zboží/ výprodeje v ČR.
Mmch. pkud mají kde si prohlížet nabídku tak mají i kde koupit, je fakt, že většina neni schopná objednat si to samostatně a nasekají tam spousty chyb, tak je lepší když je objednávka "pod dohledem"
Asi bych nedělal jednu obří objednávku ale spíš jednu ještě přijatelnou (max. 50 položek), platba na dobírku..
PS koukám pouze platba předem.. Jsou z Ústí tak jezdí nakupovat "za kopec".. Přebalí a předají přepravci..
Obchod neznám, ale odradily by mě asi ty reakce obchodu na negativní recenze, plné hrubek..
Je těžké nakupovat pro cizího, pokud se rozhodnete, upozorněte bábinky na možná rizika, já bych do toho asi nešla obchody.heureka.cz/...
Kdo si tam objedná, musí počítat s tím, že nakupují v pondělí podle objednávek a poté posílají. Já jsem si tam objednala, ne že by to bylo za polovinu, ale měli něco, co jiní ne. Objednala jsem minulou středu, takže tento týden bych balíček měla dostat.
Včera jsem balíček dostala, vše v pořádku, perfektně zabaleno.
Stačí nahlédnout zde.
Hodnotit obchod podle pravopisu jednoho zaměstnance je přinejmenším krátkozraké, navíc v záplavě vesměs kladných recenzí. Přimlouval bych se však za zařazení jiného změstnance na toto místo, a to s lepší znalostí pravopisu, ale hlavně asertivního, což ten současný trochu postrádá.
@id: Vážená, vy určitě nebudete rozhodovat o tom, kdy mám mlčet a kdy ne. Od toho jsou tu jiní.
Myslím, že jsem vám neporadil špatně a předložil jsem vám seznam 569 převážně spokojených zákazníků, z toho 8 (1,4%) nespokojených. Pokud vám tento reprezentativní "průzkum" nestačí, je mi líto.
Odpověď je jednoduchá. Pokud nevěříte recenzím na Heuréce v množství více než dostačujícím a myslíte si, že všechny psali zaměstnanci příslušného e-shopu, pak nenakupujte na internetu a doporučte to i bábinkám z pečovateláku. Pár zkušeností někoho zde na poradně není vůbec reprezentativní vzorek a význam je naprosto marginální.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.