Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Znáte obchod zapolovinu.com?

Od: id odpovědí: 19 změna:
Zdravím, prosím o radu. Bábinky z pečovateláku mě poprosily o objednání dárečků na vánoce z uvedeného webu. Vůbec netuším o co jde, nerada bych je připravila o peníze. Znáte ho někdo? Šli byste do objednávky? Ď id
P.S. čert mi byl dlužen jim zařídit již druhé pokračování počítačového kurzu.*smich*

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

2x jsem tam objednávala, oni to v Německu - ale i zřejmě jinde - nakoupí a pak posílají. Přišlo to brzo, problém žádný nebyl, jen ceny se mi poloviční nezdály, ale zase asi kvalita u německého zboží byla lepší. Pokud bábinkám budete něco kupovat, opravdu je na to upozorněte, mám s takovými nákupy zkušenosti. Ale já od nich peníze předem neměla a pak se to některým nezdálo. Teď jim kupuji jen opatrně a nejraději u nás v prodejnách.

id
09.10.23 18:00
hodnocení

Děkuji.

asd1
hodnocení

3x

Zběžně prohlédnuto, ceny nejsou poloviční ale normální. Jen zařídí nákup, zabalí a pošlou.. Bude s tím dost práce, pokud se jim nebude líbit tak tě sežerou, pokud ano tak budou chtít další a další nákupy.. Dají ti seznam, budeš u toho sedět celý večer a moc z toho mít nebudeš, když něco ze těch 150ti věcí spleteš tak budeš za blbku... Čistě charita.

id
hodnocení

S tím se počítá, s takové pomoci mám jen dobrý pocit. Jedná se o jednorázovku a to vánoční dárky, takže 1 do roka to dám. Oni fakt nemají moc možmosti něco blízkým koupit.
asd1

To bych tam spíš zajel osobně a nakoupil si u toho na Vánoce i domu.. Je to běžný sortiment supermarketů, Rossmann, Kik, DM atd. většinou v Německu, nějaké akční zboží/ výprodeje v ČR.

Mmch. pkud mají kde si prohlížet nabídku tak mají i kde koupit, je fakt, že většina neni schopná objednat si to samostatně a nasekají tam spousty chyb, tak je lepší když je objednávka "pod dohledem"

Asi bych nedělal jednu obří objednávku ale spíš jednu ještě přijatelnou (max. 50 položek), platba na dobírku..

PS koukám pouze platba předem.. Jsou z Ústí tak jezdí nakupovat "za kopec".. Přebalí a předají přepravci..

id
hodnocení

Zatím vím o 16 položkách. I když se někdo přidá, nebude to víc jak 25 položek . Obyvatelé pečovateláku nejsou zas tak moc bohatí. Děkuji.

ben®
hodnocení

2x
Dobrý den, neznám, ale kladu si otázku, kdo zaplatí tu druhou polovinu objednávky ? Šel bych od toho, riziko zklamání je vysoké. Zdravím!

hodnocení

2x

Obchod neznám, ale odradily by mě asi ty reakce obchodu na negativní recenze, plné hrubek..

Je těžké nakupovat pro cizího, pokud se rozhodnete, upozorněte bábinky na možná rizika, já bych do toho asi nešla obchody.heureka.cz/...

id
hodnocení

Děkuji za normální odpověď. Nevím, kolik z 44 klientů bude chtíť nakoupit a přece nebude každý platit poštovné. Navíc mnoho z nich ani nemá účet a někteří pŕístup na internet mají jen ze společného počítače. Z toho není dobré cokoliv platit. Pokud jim to objednám, vyberu peníze předem a o JEDNO
poštovné se podělí. Na riziko upozorním.

hodnocení

1x

Kdo si tam objedná, musí počítat s tím, že nakupují v pondělí podle objednávek a poté posílají. Já jsem si tam objednala, ne že by to bylo za polovinu, ale měli něco, co jiní ne. Objednala jsem minulou středu, takže tento týden bych balíček měla dostat.

doplněno 13.10.23 11:15:

Včera jsem balíček dostala, vše v pořádku, perfektně zabaleno.

hodnocení

0x

Stačí nahlédnout zde.

doplněno 09.10.23 12:27:

Hodnotit obchod podle pravopisu jednoho zaměstnance je přinejmenším krátkozraké, navíc v záplavě vesměs kladných recenzí. Přimlouval bych se však za zařazení jiného změstnance na toto místo, a to s lepší znalostí pravopisu, ale hlavně asertivního, což ten současný trochu postrádá.

id
hodnocení

Na to se vás nikdo neptal. Když neznáte odpověď, mlčte. Děkuji.

@id: Vážená, vy určitě nebudete rozhodovat o tom, kdy mám mlčet a kdy ne. Od toho jsou tu jiní.

Myslím, že jsem vám neporadil špatně a předložil jsem vám seznam 569 převážně spokojených zákazníků, z toho 8 (1,4%) nespokojených. Pokud vám tento reprezentativní "průzkum" nestačí, je mi líto.

id
hodnocení

Satam, žádné info jste mi nepředal, ptala jsem se na zkušenosti a ne na jejich zaměstnance ..
Váš odkaz je bězně dostupný, četla jsem jej dvakrát před polozením dotazu, takže nic nového.

Odpověď je jednoduchá. Pokud nevěříte recenzím na Heuréce v množství více než dostačujícím a myslíte si, že všechny psali zaměstnanci příslušného e-shopu, pak nenakupujte na internetu a doporučte to i bábinkám z pečovateláku. Pár zkušeností někoho zde na poradně není vůbec reprezentativní vzorek a význam je naprosto marginální.

liska5

Trochu respektu, prosím! Okřiknout někoho, kdo se seriozně zabývá mým dotazem a najde k věci další skutečnosti, mi připadá neuctivé.*alene*

hi

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @milancukrar z důvodu porušení pravidel poradny. ]

id
hodnocení

Popíši jak nákup dopadl. Ve středu jsem objednala zboží. V úterý paní volala, že jednu položku nesehnala, ale má podobnou. Zda chci vrátit peníze a nebo si vezmu tu jinou. Vzala jsem ji. Ještě v úterý přišla sms, že je vyskladněno. Ve čtvrtek kurýr dovezl 28 kg balík, poštovné 140, - Kč. V balíku byly i potraviny ve skle. Perfektně zabalené, nic nepoškozené. Jsem max spokojena.
asd1

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]