Nejste přihlášen/a.
allegro je v podstatě čína z polska - tj. bez dph, cla a dalších komplikací - ale odpovídá tomu i kvalita a stejně tak si poradíte se zárukou
Objednával jsem už vícekrát. Ale beru tam jen věci na kterých nelze nic pokazit.. Opravdu je to kvalitou stejné jako čína.. Můžete narazit na dobrý kus a také na špatný kus.. Jedinné pozitivum je že to jde lehce poslat zpátky.. Nevím jestli všem ale tam kde jsem bral já mi rovnou poslali papír od dpd na vrácení..
Běžně kupuju na aliexpressu, většinou tak za 20-300 Kč, clo, ani DPH jsem neplatil, poštovné beru jako součást ceny (jde narazit třeba na stejné věci za 10Kč+60 poštovné, 60Kč+10 poštovné a 70Kč+poštovné zdarma - pro mě jsou všechny tři za 70 Kč.) (A samozřejmě, že jde narazit na stejné věci za různou celkovou cenu.)
Z Allegra jsem ještě nekupoval, působí na mě ještě míň důvěryhodně
Díky za odpovědi.Víte,jak píšu,platili jste při převzetí nějaký fin.doplatek?To CLO,DPH.Nebo to musím doplacet zvlášt,podávám to sám za sebe!Nikdy jsem tam nenakupoval,tak mám obavu z toho.Kde prodejce je přímo z Číny.
Já občas nakupuji na Shein, vše bez cla, DPH, jen je potřeba hlídat, kdy je doprava zdarma, případně nad jakou částku...
Teď jsem poprvé nakoupila na Temu.cz, také vše bez poplatků, jen tady je potřeba dát pozor při placení, je tam automaticky zafajfkované uložení karty, tak to zrušit, kartu nikde neukládám. Doprava by měla být do Z-boxu, dle zkušeností ostatních na Fb bez problémů, tak uvidím, zásilku mám na cestě..
Pokud by Vám přesto přišel e-mail s žádostí o nějaký doplatek, je dobré zkontrolovat odesílatele, raději se třeba tady zeptat, než na to kliknete, bývá to bohužel časté a je to většinou podvod.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.