Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam vrátit zasilku, nevím kam

Od: ninka85 odpovědí: 6 změna:
Dobrý dem, prosím prosím nevíte kam to vrátit? :D uz nevim odkud se to objednalo. Nenašel jsem správný eshop. Asi nějaký fake eshop :(
Diky za rady

Kam vrátit zasilku, nevím kam

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Zanes zpět na sběrné místo DPD.

linda
hodnocení

0x
Uz vite kam vratit zpet zbozi?
Ja mela taky zbozi jako vy ,a sem psala na gmail a ten mail neexistuje

dolezova
hodnocení

0x
Dobrý den. Teď řeším přesně to stejné .Pravdě pidobně jsme naletěli . Já jsem teď chudší o 1000kč.

jack*
hodnocení

0x

Já řeším obdobný podvod u stejného "obchodníka". Nahlásil jsem to policii. Platil jsem zboží na dobírku a u dopravní firmy DPD (Direct Parcel Distribution) v Jihlavě se snad podaří platbu tomuto podvodníkovi zadržet.

petas

Dejte prosím vědět, taťka se nechal napálit, tak ať vim co a jak, děkuji :)

petr1
hodnocení

0x

JJ, je to celé podvod. DPD to vůbec nezajímá, že spolupracuje s podvodníky. Zásilku není prostě kam vrátit. DPD má údaje o odesílateli, ale jde jim jenom o peníze. Zaplaťte a my doručíme. Ale jelikož nemáte žádnou fakturu, IČO, atd. tak jenom ponaučení pro příště. Prostě nic neobjednávat přímo z FB a Instagramu. Vždy ovřit na internetu, že skutečně existuje, má přidělené IČO a funkční e-mail.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]