Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Jaké máte zkušenosti použitím slunce nahřátím infračervenými paprsky? Mám slunce Beurer IL 50 chci použít na uvolnění rýmy při smrkání a bolesti v krku. Děkuji.
bolest v krku kloktat slanou vodou /kavová lžička na 2dcl vody/ a také tímto roztokem proplachnout nos...
Při prvních náznacích bolesti v krku mi pomůže nějaký alespoň 40% destilát, nanejvýš 2 malé půlky v rozmezí 2 až 4 hodiny. Pohužel se to často neslučuje s pracovním procesem nebo řízením vozidla, pak jen čaj, viz dále.
Pokud bolest v krku neustoupí, používám zázvorový čaj. Třebas v jednom řetězci prodávají různě silné zárvorové čaje, postačí i 50%, já raději piju 100%. Alebo čaj z nastrouhaného nebo velmi tenkých plátků čerstvého zázvoru.
Kloktání slané vody také pomáhá, je levná a nenáročná na "výrobu", ale slaná voda mi nechutná.
S rýmou neporadím, jen vím, že někteří inhalují a pomáhá jim to. Asi záleží na příčině rýmy, ale to je opravdu moje laická domněnka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.