Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Libi se mi spoluzacka

Od: stepa odpovědí: 14 změna:
Dobrý den prosím o radu. Miluju už asi 3 roky jednu spoluzacku byli sme celkem kamarádi a já ji pak blbec napsal, že se mi libi protože jsme se styděl ji to říct do oči. Ona mě napsala ze o mne takhle nikdy nepremyslela apod. Potom jsme se moc nebavili a já jsem se s tím nako vyrovnal a teď se zase bavíme a mne se znova začala líbit. Chodím na tanecni a ona se tam chodí dívat a já jsem se na ni fakt pořad díval a když i ona na mě tak sem uhnul , někdy i ona pohledem. Dneska začínám posilovat abych byl hezčí. Ale proste mě miluje jiná holka a já myslel ze se mi taky libi ale proste moje srdce směřuje sem. Libi se mi tak 3 roky. Je to moje spoluzacka mimochodem. Nevíte prosím co mám dělat.
zámek
kapkanadeje uzavřel tuto otázku
Furt to samé...

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nepytali ste sa uz viac raz to iste?

Vas "problem" nema riesenie, ak sa jej nepacite, nie ziadny sposob, ako to zmenit. Ziadne posilnovanie s tym nic neurobi.

Ano, ale tenkrát se jmenoval sam. Pak ještě kuba a tak dál.

Mam silne obavy, ci z neho nevyrastie psychopat, ktory nechape zenske NIE.

stepa
hodnocení

Nn jen to nechci vzdat

Je uplne jedno, co chcete vy, ona nechce vas. Bodka. Hotovo. Ani ked sem date 5 novych otazok, nic sa na tom nezmeni.

stepa
hodnocení

Nevíte někdo prodim
stepa
08.10.23 10:46
hodnocení

Prosim
halamus

Zestárnout a zmoudřet.

PS, v Nevíte někdo prodim je překlep, správně je Nevíte někdo prudim

stepa
hodnocení

To jste mi pomohl

Vam sa pomoct neda, musite si uvedomit jedno : sympatie su casto len jednosmerne.

hodnocení

0x

Je zbytečné ti cokoliv radit. Moje rada je: Co je v domě, není pro mě. *hej*Když to nedopadne, budete, oba chodit kanálama, abyste se nepotkali. Když se neumíte domluvit na tom, co pro sebe znamenáte, nedomluvíte se ani na ton, jak se budete chovat, když se rozejdete nebo si navzájem a nechtěně, ublížíte.

hodnocení

0x

Stejný styl (tazatel)

Copak,copak. ...Váha, chlupy, vousy, pindík, alkohol, atd... už netáhnou (neřešíš)?

stepa
hodnocení

Cože co to říkáte
nov

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]