Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Miluji kolegyni z práce

Od: jan2 odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,
před týdnem jsem nastoupil do nové práce (pokladní v Albertu) a dali mě na zácvik k jedné holce, která se mi na první pohled zalíbila a to jak vzhledově, tak i povahově. Ona sama ten den byla v práci po roce (je tam brigádně stejně jako já, mně je 23 let a ona vypadá také mladě). Snažil jsem se jí docela škadlit a ona se tomu smála. Bohužel po asi 5 minutách mě vedoucí přeřadila ke zkušenější kolegyni, ale i tak jsem měl na ni pořád volný výhled. Ona sama se několikrát potom na mě podívala. Později když jí skončila směna, šla si do prodejny nakoupit a zboží šla zaplatit ke mně. Před první namarkovanou položkou mi řekla, že si vezme účtenku (v Albertu se každý pokladní musí ptát, zda si zákazník přeje účtenku). To mě docela citově rozhodilo a vznikla z toho trapná situace, kdy jsem zapomněl na další položky, které měla a na něž mě upozornila zaškolující pokladní.
Bohužel od té doby jsem ji na prodejně neviděl, už je to 8 dní. Byl jsem tam 3x v uplynulém týdnu na nákupu jak v ranní tak i odpolední směně.
Myslíte, že těmito projevy se holka snaží dát najevo, že se jí také líbím?
A jakým způsobem bych ji měl kontaktovat, když v práci není moc často, už mě napadá snad jen se zeptat dalších kolegyň nebo vedoucí na její směny..?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

No jiste. Rict si o uctenku je jasne znameni naklonnosti.

Aneb, tonouci se stebla chyta.

hodnocení

0x

Před prací, po práci - hlavně ne v práci. Až ji uvidíte, můžete ji požádat o kontakt a pozvat na večeři.

doplněno 07.10.23 18:35:

Upřímně - bych se nesešel s holkou, která dokáže odpovědět "ano" na první návrh "nechceš na skok?" ... hnusí se mi představa, že toto dokáže říct komukoliv... a já nerad "čtu noviny po někom v čekárně u doktora".

Chápu, že mládež to dnes má trochu jinak - přes FB a další dokáží mimo početí snad vše... Lidstvo na to postupně přichází, že se svět v p.del obrací.

Preco by mal investovat do vecere? Uplne zbytocne. Ak su tam sympatie, pojde s nim aj na kavu alebo len tak na prechadzku.

eur
Pan jmlc je stará škola, takhle to dnes nefunguje… :))
Ale nemyslím ze zrovna s pokladnim pujde, nejspíš di její extroverze vykládá příliš optimisticky

hodnocení

0x

Asi bych si nedělala velké naděje. Zajímalo by mě, jak se hned pozná povaha? To, že dívka flirtuje ještě neznamená, že je zamilovaná. A v práci se má pracovat a ne zamilovaně tokat. Počkejte , jak se situace vyvine, pokud o vás má dívka zájem, určitě najde způsob, jak vás nenápadně a čistě náhodou potkat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]