Nejste přihlášen/a.
Dostal jsem tento mail. A nevím jestli to mám brát vážně a nebo někdo nemá nic užitečného na práci a už neví jakou zábavu by si vymyslel.
img825.imageshack.us/...
Co si o tom myslíte?
Abych ten e-shop negativní reklamou nepoškodil tak jsem raději zamazal o který se jedná. Jen podotýkám, že pokud tam vlezu 3 za týden tak je to moc.
Asi bych tento mail přeposlal na vedení e-shopu (mělo by být v kontaktech) se žádostí o vysvětlení. Myslím, že sekuriťák - odesilatel by byl brzo bez zaměstnání...
Ježiši to je kokotina na entou :D Vy tam nevidíte proslulou společnost MBA? : D odkdy provozují e-shop? Že by e-shop s pohledávkami? Jeden leasing za 500,-
roboot. vyplodil jsi dobrou (k...) myšlenku... je tam napsáno
Ing, vymazané jméno a příjmení MBA
co je Ing. by jsi snad mohl vědět, a MBA je podobný titul
Master of Business Administration (MBA nebo také M.B.A.) je vysokoškolský postgraduální studijní program, zaměřený na získání znalostí v oboru managementu
já také stále říkám těm mojím vílám a divoženkám, aby furt nelezli do toho boutique očumovat módu, protože stejně nic nekoupí a majitel má jenom náklady. Teď dokonce se rozhodl zlikvidovat i výkladní skříň, protože to stojí peníze za umývání, a lidi jen koukají a nekupují... a aranžér taky není zadarmo...
dejte sem ten link na tu společnost, my už jí uděláme reklamu!
Rekla bych, ze je to urcite nesmysl, bud nejaky vtip nebo snaha poskodit ten e-shop. Moc by me zajimaly ty pravni kroky, to je prece hloupost :D Uz jen z logiky veci, e-shopy jsou verejne stranky a i kdybyste tam travil cely den jen prohlizenim zbozi, tak to opravdu neni proti nicemu. Co by meli rikat v kamennych obchodech, kdyz se tam clovek jde kouknout a nic nekoupi? :D Poslala bych to vedeni e-shopu, at vedi, ze je tu zaskodnik a muzou s tim neco udelat.
podle mě si z tebe někdo udělal srandu .. přes jednoduchý formulář,
doplněno 23.09.10 20:24:pochybuju že kontrolujou návštěvy. Na to nemají čas a kdyby jim to vadilo, tak by ti přístup zakázali, přes IP adresu
Já bych skoro řekl, že (pokud to není vtip) jde o nějakou akci konkurentů. Rada, poslat ten mail vedení společnosti se žádostí o vysvětlení, je podle mna dobrá. Třeba vám podělují a podniknou něco proti autorům toho mailu (alespoň vysvětlení na stránkách e-shopu). A pokud se naopak za ten mail postaví, tak bych byl pro, zveřejnit to na sociálních sítích. Nic neradím, ale bůhví - třeba by to vyprovokovalo run na ten server, ať jim spadne. (Stačilo by třeba zahltit jim poštu dotazy po vysvětlení, to nemůže být nic proti ničemu.)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.