Dobrý večer, jdu si pro radu. Před dvěmi dny jsem jedla rajče s balkánským sýrem a zaskočilo mi. Zakašlala jsem se trošku ale nic hrozného. Další den ráno jsem se zasmála a při nádechu jsem cítila jakoby něco na průduškách, potom jsem zakašlala a od té doby sem tam zakašlu a tak třikrát za den cítím něco “rachotit” na těch pruduskach, nevím jak to říct :D. Není to nic urputneho ani že bych kašlala v kuse, ale spíš si říkám, jestli to nemůže být tak, že mi uvízlo kousek toho jídla v plicích. Kašel je suchý bez hlenu, horečku nemám jen dnes mě začalo trošku pobolívat na hrudi ale říkám si jestli to není tak že na to moc myslím. Myslíte si, že kdybych tam něco v plicích mela, tak že by se to už projevilo jinak po těch dvou dnech nebo jen tím kašlem a trošku tlakem na hrudi, nevím proč jsem si to takhle vsugerovala, nikdy jsem nic ohledně zdraví takhle neřešila, teď ale mám malé mimčo a jsem nějaká rozhozená. Malý je trochu nachlazený tak si říkám, jestli třeba nemůžu mít i něco od něj. Děkuji vám za případné info, Co si o tom myslíte nebo co byste třeba dělali na mém místě
No, ono to sice zní jako sranda, ale bacha na to, je to hodně nebezpečné. U nás v rodině na to, bohužel, před léty zemřel vzdálenější příbuzný v seniorském věku. Asi by nebylo od věci zajít pro jistotu k doktorovi
Ne, neudusil, rozvinul se u něj zápal (zánět) plic.
jeje
Myslím že zápal plic anebo komplikace s tím spojené s plícemi budou jednou z nejčastějších příčin úmrtí starých lidí. takže je otázkou, jestli by umřel tak jako tak a nebo to byla příčina či důsledek…
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.