Dobrý den, co dělat když mám extrémně nafoukle bricho už 20 dnu? Mám pocit že to mám k vuli hemeroidum které zatim neřeším, neboli.. Ale jsem objednán na proktologii za měsíc. Mám i pocit ze asi uz měsíc pořád zadrzuji svěrače tím pádem ani nedochází plyny protože je nevědomky asi zatlacuji. Bojim se ze mam nějakou rakovinu, nikdy jsem takto dlouho neměl nafoukle bricho. Iberogast neoomohl, ani probiotika. Měl jsem i týden menší zácpu a pak to vše začalo, necítím úlevu ani po stolici, jako bych pořád měl plné střeva a žaludek. Co s tim, diky za rady
Zkusil jsem i Mcdonald a normální jídlo, ale je to pořád stejné. Poslední měsíc toho sním málo. Dá se říci že to začalo 4 dny po dobrání antibiotik a během dalších 10 dnů se to zhoršilo. Vyřadil jsem i čokolády. Ráno 25g ovesných vloček ve 100mleka 100ml vody, pulku banánů uvnitř +směs oříšků, rozinek 20g Potom ani nic extra nadymaveho, nebo můžu zkusit úplně jist jinak ještě. Nechápu z čeho jsem měl ale zacpu, když jsem začal brát prvních 5 dnů antibiotika?+detralex tak plyny šli až moc ze mě a pak to najednou přestalo. Dnes první den zkusím Espumisan 3x 2 tablety denne
Asi vymlácené laktobacily po antibioticích? Tím bych začala, koupila si kvalitní probiotika. Ne jogurty a kysané zelí, ale tobolku s obsahem 15miliard živých bakterií. Jogurt má ubohou jednu miliardu na 100g, to není na léčbu ale jen prevenci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.