Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevolnost po orgasmu a vstání z postele

Od: patrik odpovědí: 16 změna:
Dobrý den,
po orgasmu a vstání z postele se mi nesmírně zatočila hlava. Musel jsem si opět lehnout. Již jsem vstal, jsou to zhruba 2 hodiny, ale mám stále celkovou slabost, nevolnost. Lehce mi pomáhá čerstvý vzduch, ale nikdy jsem toto nezažil. Je mi 30 let, nekouřím ani nepiji.
Vůbec nemohu pracovat. Nezažil jste někdo něco podobného, poradíte mi nějakou domácí radu, jak ulevit tomuto stavu?
Děkuji.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

10x

Tak asi základ bude změřit si tlak krve,

liska5
hodnocení

3x

To ani nemusí být po orgasmu. Možná u Tebe začíná nějaká viroza. Jindy bývá špatně od krční páteře..Ten nízký nebo kolísavý tlak je taky první, co mne napadlo. Ráno je dobré doplnit tekutiny. Taky hladina krevního cukru má vliv. Máte dost Fe a Mg? To jsou dva prvky, jejichž nedostatek se taky projevuje slabostí.

halamus

Tekutiny každopádně doplňovat průběžně.

lojza
hodnocení

0x
Doporučím nejdřív vstát z postele a až pak orgasmus *smich*

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, po orgasmu setrvat ještě nějaký čas klidně vleže na lůžku, počkat až se krev z penisu vrátí zpátky do mozku a potom si pozvolna sedat na posteli. Tak setrvat zase chvilku v sedě a pak se pomalu vztyčovat a dělat krátké kroky. Uvažujte o vyšetření srdce a na SONO. Zdravím!
Přesně tak, je třeba dostat krev z penisu *palec*
Položit ještě ztopořený penis na stůl a ihned silně mačkat, jako když chceš vyzdimat houbu na mytí auta. Tím se dostane krev zpět do mozku a nebude třeba psát na poradnu.
Hlavně musí ležet penis na rovné podložce a ne na něčem hrbolatym. Penis by se mohl zlomit při jeho tlačení dolů do stolu. Ta sádra na penisu je pak neprijemna
ben®
boban - ona to zas taková legrace není. Erekce a orgasmus je slušný nápor/zátěž na krevní oběh a srdce.

Tady už chybí jen rada nechat si zmenšit penis na polovinu aby nebyla krevní ztráta tak velká *smich**smich*

Nebo u honění nepracovat. Píše, že nemůže pracovat, ale nepíše, zda u orgasmu nebo po něm.

Tak možná pracuje na dalším orgasmu.

@ben
Spis je to otazka trolla,ktery cekal vtipny odpovedi.tazatel se uz ani neozval

halamus
hodnocení

0x

To se občes stává, akorát, že to trvá nanejváš desítky vteřin.

Pak jen hádat, dehydratace, viróza, tlak, cukrovka, psychické problémy...

Zkuste se napít, pitným režimem nic nepokazíte. Ideálně nějaký iontový nápoj, něco s magnéziem, minerálku, čaj, nebo i čistou vodu. S čistou vodou to nepřehánět, jednorázově nanejvýš půl litru, hrozí to, čemu le laicky říká "otrava vodou".

doporučuju 12°Plzeň

halamus

Pivo je nejlepčí iontový nápoj, to je známá věc.

rt
hodnocení

0x
Nesmis tolik honit!
halamus

Právě naopak, kdyby měl natrénováno, tak se to nestane.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]