Dobrý den, po orgasmu a vstání z postele se mi nesmírně zatočila hlava. Musel jsem si opět lehnout. Již jsem vstal, jsou to zhruba 2 hodiny, ale mám stále celkovou slabost, nevolnost. Lehce mi pomáhá čerstvý vzduch, ale nikdy jsem toto nezažil. Je mi 30 let, nekouřím ani nepiji. Vůbec nemohu pracovat. Nezažil jste někdo něco podobného, poradíte mi nějakou domácí radu, jak ulevit tomuto stavu? Děkuji.
To ani nemusí být po orgasmu. Možná u Tebe začíná nějaká viroza. Jindy bývá špatně od krční páteře..Ten nízký nebo kolísavý tlak je taky první, co mne napadlo. Ráno je dobré doplnit tekutiny. Taky hladina krevního cukru má vliv. Máte dost Fe a Mg? To jsou dva prvky, jejichž nedostatek se taky projevuje slabostí.
Dobrý den, po orgasmu setrvat ještě nějaký čas klidně vleže na lůžku, počkat až se krev z penisu vrátí zpátky do mozku a potom si pozvolna sedat na posteli. Tak setrvat zase chvilku v sedě a pak se pomalu vztyčovat a dělat krátké kroky. Uvažujte o vyšetření srdce a na SONO. Zdravím!
Přesně tak, je třeba dostat krev z penisu Položit ještě ztopořený penis na stůl a ihned silně mačkat, jako když chceš vyzdimat houbu na mytí auta. Tím se dostane krev zpět do mozku a nebude třeba psát na poradnu. Hlavně musí ležet penis na rovné podložce a ne na něčem hrbolatym. Penis by se mohl zlomit při jeho tlačení dolů do stolu. Ta sádra na penisu je pak neprijemna
To se občes stává, akorát, že to trvá nanejváš desítky vteřin.
Pak jen hádat, dehydratace, viróza, tlak, cukrovka, psychické problémy...
Zkuste se napít, pitným režimem nic nepokazíte. Ideálně nějaký iontový nápoj, něco s magnéziem, minerálku, čaj, nebo i čistou vodu. S čistou vodou to nepřehánět, jednorázově nanejvýš půl litru, hrozí to, čemu le laicky říká "otrava vodou".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.