Zdravím, umřel mi blízký člen rodiny. Umřel v nemocnici od našeho bydliště vzdáleného 150km. Rád bych tělo nechal zpopelnit a popel si následně převzal. Musím vybrat pohřební službu. S ohledem na cenu, je lepší vybrat pohřební službu blízkou místě úmrtí (nemocnice) nebo je to jedno a můžu vybrat i nějakou v okolí bydliště. Děkuji za pochopení, dělám to poprvé.
„Dnes jsme, co se pohřbů žehem týče, světovou velmocí. V České republice je celkem 27 krematorií. V celosvětovém měřítku je před námi v počtu kremacích pouze Japonsko. Pohřeb žehem se u nás provádí ve více než 90 procentech úmrtí“, dodal Jiří Haman. Neznabozi, bezvěrci
Každopádně bude určitě levnější nechat zpopelnit zemřelého v městě a místě úmrtí..Obvolat tedy pohřební služby v městě a místě úmrtí..Pak si pouze vyzvednete nebo necháte zaslat urnu.Alespoň takhle bych to teoreticky řešil já, pokud by šlo o nejnižší náklady..Další otázky jsou zbytečné..Proč toto a né toto..bylo by lepší tak nebo tak..Co se hodí nebo nehodí pomineme..V rámci nákladů myslím bude lepší to,co jsem psal
Já to taky nikomu necpu a nepovažuji to za argument..Pokud máte zkušenosti s cenami převozu nebožtíka,tak argumentujte tazteli..Psal a popsal jsem, jak bych to řešil já..
inteligence nula dívám ... Mě to opravuje slovník v tel. A strašně se omlouvám ,že si to pokaždé nevšimnu a několikrát neopravíme ... Vidím ,že ta inteligence není na bodu nula jen u tazatele ... Zatleskejte si vyhrál jste ... Ale chápu většinou tak bývá ,že když už nevím kam začnu řešit pravopisné chyby ... to dělají právě ti " inteligenti "
Šmarjá co to Je za otázku ... Tak se podívám na internetu ,případně si zavolám kolik kde chtějí a podle toho se zařídím ... Případně si pro urnu dojedete no ..
jsem mu laskavě poradil ... A myslím ,že lépe jak vy ... Mě tu občas přijdou někteří jedinci jak kdyby ani Mozek neměli... Ptají se tu na něco co je volně všude na internetu dostupné jenom to musí napsat do vyhledávače místo sem ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.