Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na nej prestat myslet?

Od: leona odpovědí: 14 změna:
Zdravim, mam takovy problem strasne se mi libi kolega v praci i on by o me stal... jenze ja nejsem na pratelstvi s vyhodami a vim ze by mi to pak ublizilo, zaroven me to, ale neskutecne k nemu tahne ikdyz se stale drzim dal, jelikoz uz nechci mit zlomene srdce jen kvuli nekomu kdo chce jen sex... Jen potrebuji radu jak ho dostat z hlavy, co delat - popripade kde uz konecne někoho kdo nechce jen sex najit (posledni dodatek asi jen pro zasmani)

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

5x

Jak víte, že mu jde jen o sex. On je ženatý? Jestli ano, tak je jasně zakázaný. A taky zpravidla neperspektivní.

leona
hodnocení

Sam to rekl, ale zenaty není, je single
xxx
Prostě hledá poskytovatele. A co by měl chtít jiného než sex? Hledáš kamaráda, anebo oplodnitele?
Co mu můžeš nabídnout?
Když neuvedeš ani věk, tak to je těžké, je přece jasné, že ženy 18 až 24, 25 až 31, a starší se chovají různě, chlapy zase v úplně jiném rozmrzli se chovají úplně jiným způsobem…
A jak ho můžeš dostat z hlavy? No asi nijak protože to je typický bad boy, a takového všechny ženské chtějí. takže když jsi představíš, co je to za prasáka a nechutného holkaře, tak oto víc si na něj budeš myslet… protože ženská je v podstatě opakem cnosti ve skutečnosti.

amor
hodnocení

1x
Já být Vámi, tak do toho sexu půjdu. A potom uvidíte. Třeba to bude stát za starou bačkoru a všechny myšlenky na něj odejdou samy. Pokud se více zamilujete a on naopak o Vás už nebude stát, tak si sice chvilku popláčete, ale časem to přejde a budete vědět do budoucna, že tento typ muže opravdu nechcete. A nebo on změní názor a bude chtít s Vámi chodit.
Hlavně použijte ochranu, zdraví neriskujte. A nemějte očekávání (ať už pozitivní nebo negativní)
liska5

Konečně odpověď. Taky bych do toho nakonec šla. Ono se to nějak vyvrbí, protože chlap se nejvíc pozná v posteli. Třeba ona zjistí, že takhle jí to nevyhovuje. Ostatně ona ví, jak on si to představuje. Pokud ona si nechá svobodu, svůj čas na svoje zájmy, tak jemu to nedá a bude o ni stát víc. Jakmile se ona na něj navěsí, bude pro něj fňukat, vyčítat mu, zveřejní svou zkušenost, odradí ho to. Prostě přinejhorším bude mít vzpomínku na zážitek.

amor
Přesně tak, aspoň bude mít zážitek. A navíc, jedna paní (bylo jí asi 80) mi tehdy říkala, že čím víc ženská do chlapa kope (ne doslova), tak jí víc miluje. Zaujala bych také postoj, jsi mi volný, mám svůj život, ale proč si občas neužít.
Navíc jsou na světě mnohem horší věci, než pár slz pro nějakého chlapa...

hodnocení

0x
co to je za blbou otázku zase ... Tak na něj nemyslete a je to ne ... Pokud jste s ním nic neměla tak k němu asi žádné citové vazby mít nemůžete ...
liska5

Vazbu nemá, ale touhu mají oba. Jen ona se bojí, že to nakonec obrečí, protože jemu jde jen o jedno a ona chce vztah. Jestli on její postoj zná, tak se asi bojí té avizované jistoty. A to i v případě, že on je volný.

leona
hodnocení

Presne tak, jo pro nektere asi hloupoust, ale me se tato "hloupost" porad honi hlavou a nevim co delat...
liska5

Kolik Vám je? To pro představu.

osobně jsem tuto hloupost měl několikrát v hlavě a nikdy mě nedělalo problém se toho oprostit ,zvláště ,když jsem zjistil ,že není sama ... Myslete nad rozumnými věcmi a ne nad pí.ovinami ;) Ulehcute si život ...
leona
hodnocení

23 a jemu 25 ostatne o veku to moc neni, rada bych se od toho odprostila jenze to neni tak snadne prozatim, tim ze kolega i nenapadne stale svadi a vy stale myslite jen na to ze vam to ublizi, ne jemu a snazite se jit dal ale je to fakt tezky tim ze se vam i libi
Asi si furt rikat nebud blba nebo nevim
xxx
Jo o věku to není, vy tomu asi hodně rozumíte… :)
No, dotyčný asi bude docela atraktivní, a nejspíš nehodlá hnízdit… pořiďte si staršího nad 30 let. tenhle si chce akorát užívat, rozhodně se nechce vázat, na férovku vám řekl že chce otevřený vztah … holt to je dnešní doba, spousta ženských to tak má.
tak v tom případě tomu celkem rozumím v tomhle věku jsem z toho také ještě neměl rozum :-D Jak říkám řešíte h*vna ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]