Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak říct rodičům že jsem spala s mým klukem

Od: tereza* odpovědí: 19 změna:
Dobrý den,
Jsem plnoletá, ale můj kluk je o rok a půl mladší. Potřebujeme říct rodičům z mojí strany že jsem s ním spala. Protože to zjistili rodiče z jeho strany a přikázali že chcou aby to věděli i naši. Jinak jim zavolají a řeknou sami. Jenže jsem věřící a mojí rodiče taky a hodně. Jsou na tyto věci důrazní. Důvěřují mi že budu mít styk až po svatbě. Jenže já jim teďka musím říct o tomto. Prosím poraďte nechci je zranit a chci aby to nějak pochopili mám je ráda a mám s nimi dobrý vztah.

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

22x

Jste plnoletá a klukovi je snad víc jak 15. Je to tedy Vaše věc a nic bych nesdělovala.. I tak si asi projdete nějakým konfliktem, kde si tohle rodiče uvědomí. Tam bych je ujistila, že na vztahu k nim se nic nemění.

Já nevím, ale já tohle rodičům neřekla, stejně tak moje děti mně.

tereza*
Myslím si taky to, že tento jeho nevlastní otec který se o něj absolutně nestará a nerespektuje péči. On je na všechno skoro sám. Nemá už vůbec co říkat do našeho vztahu. Jeho mamka to neřeší bere nás a nestará se do nás za což jsem ráda.
Děkuji za všechny odpovědi.
liska5

Tomuto Vašemu příspěvku moc nerozumím. Píšete, že jeho rodiče budou informovat ty Vaše... A teď, že má nevlastního otce a v podstatě kluk žije sám a mamka nic neřeší...

hodnocení

18x
Tak ať jim to sdělí sami, když jim na tom tak strašně záleží. Nevidím jediný důvod, proč byste jim o tom musela říkat.

hodnocení

14x

Neřeš to, Terezko, a netrap se tím, je to věc jen tvá a tvého kluka a nikdo ti nemůže nic zakazovat nebo dovolovat, když, tak rodiče, kterých si vážíš, poradit. Jestli to ti druzí zatelefonují, tak to tvoji přežijí, neboj, opravdu už nežijeme ve středověku. Mějte oba, i ten tvůj, krásné radostné dny. A totéž přeji i rodičům vás obou!

nickys
hodnocení

8x

Vitejte ve středověku.

julie12355
hodnocení

7x
Nikomu bych nic neříkala. Mi dokonce přijde ujeté, úchylné někomu z rodičů už v takto pokročilém věku svěřovat takovou intimnost. S hlavou hrdě vztyčenou bych vyčkala na tu pokleslost nejvyššího kalibru, že by ti jeho rodiče vašim zavolali. Pokud se tak stane, poslala bych rodiče nerodiče s případnou výtkou stran Pánbíčka do prdele. Jsi mladý živý zdravý člověk se vším, co k tomu patří, nenech se vymílat nějakými dogmaty.

hodnocení

4x
Nebyl bych tak radikální v tomhle jako většina.
Nevíme, jaký je vztah její s rodiči.
Jasně, může si dělat co chce, je otázka jakým způsobem tomu přizpůsobí chování rodiče. Dnešní náctiletí to mají ekonomicky hodně složitý. Je otázka, jak by se chtěl starat její přítel. Nebo nechtěl.
Ono je hezký poslat rodiče do háje a říct jim "můžu si dělat co chci", oni ji můžou odpovědět, tak si dělej co chceš a nazdar...
Její rodiče nemusí být puritani, dost možná chtěli, aby byla řádně vdaná.
Dneska je sice ve vztazích ve všem svoboda, ale podle toho to taky vypadá...Dneska už nejsou ani neobvyklý ženský, co mají 3deti, každý s jiným, nebo svobodný se dvěma dětmi, každý s jiným.
Jsou rodiče, co řeknou že nechtějí aby jejich dcera byla jenom matrace. Myšleno bez odpovědnosti k ní, bez plánu na společný život.

halamus
hodnocení

3x

Tak to je těžký hřích, doufám, že jste se byla vyzpovídat. Pokud se dostanete do nebe, budete muset projít očistcem. Hlavně znova nezhřešit, pokud půjdete dál cestou hříchu, skončíte v pekle.

Holt my neznabozi máme život jednodušší.

trpaslikgogo
hodnocení

2x

Pokud si myslíš, že jsi něco udělala špatně, tak máš hřích. Běž se vyzpovídat do kostela. Rodičům ale nic nevykládej.

Pokud si myslíš, že jsi udělala dobře. Tak nikam nechoď a pokud chceš, tak to klidně řekni rodičům. Určitě také nejsou svatí, jak vykládají báchorky dětem. Nebo čekej, až to nahlásí ti chudáci z druhé strany, místo toho aby byli rádi, že jste syna dobře zaučila.

Zdar.

hodnocení

2x

Měla byste si ujasnit váš vztah k víře. Nikdo vás nemůže nutit do víry spojené s neobvyklými praktikami, které vám nevyhovují. Svůj postoj byste ale měla dát jasně a neomylně najevo a chovat se v souladu s tím tak, abyste se nemusela bát o tom doma mluvit nebo se bát nějakého telefonátu. Naštěstí i v církvích je značný pokrok. Např. existuje církev, ve které mohou obcovat i nesezdaní stejnopohlavní. Nejhorší je pokrytectví.

hodnocení

1x

Tohle je můj kluk a máme spolu poměr. Tečka.

xxx
hodnocení

1x
Řekni rodičům z jeho strany, že vydírat se nenecháš, a jestli to jsou udavači, tak ať sami zavolají.
Svoje rodiče neřeš anebo jim to řekni. Ale rodičům z jeho strany ani svému klukovi o tom nic neříkej, že jsi to řekla svým rodičům. aspoň zjistíš, co jsou ty jeho rodiče zač :)

hodnocení

0x

To se ještě dneska dělá?Ou jéééééééééééééééé

halamus

Představte si, že dělá, aktivní páry to dělají i několikrát za den, takový průměr je dělat to 2× týdně.

@halamus- já myslela, to...že se to oznamuje rodičům

Průměr dělat to 2×týdně?
Sex pro mě není středobod všeho, všude cpou sex.
Ale je fakt, že 2×týdně se mi zdá hodně málo...

ltz
hodnocení

0x
I věřící by měli mít právo na své soukromí, zvláště to intimní. Rodičům nic neříkejte, vyčkejte jestli se ozvou jeho rodiče. Až potom řekněte, že je to pravda, že se máte rádi. Nic špatného jste neudělali. Věřící jste, sex jste měli, takže máte na toto asi stejný názor.

hodnocení

0x
Nikdo vám nemá právo něco takového přikazovat, ačkoliv asi budete mít trochu dusno, až se to rodiče dozví. Nicméně nenechejte si kecat do života, je to váš boj a čím dříve dáte rodičům (z obou stran) najevo, kde jsou hranice, tím lépe. Vím velmi dobře, co říkám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]