Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Platí ČR karta Kauflandu i v Polsku?

Od: id odpovědí: 4 změna:
Zdravím a prosím o pomoc. Mám vypátrat, zda plastová kartička z Kauflandu se dá použít i v Kauflandu v Polsku. Já tam nikdy nenakupovala. Dík id.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Ne neplatí, musíte mít u nich vystavenou kartu

hodnocení

5x

Platí ta karta, co je v mobilní aplikaci..akorát se v Polsku (nejlépe v Kauflandu) přihlásíte. Občas jsem využil...

doplněno 30.09.23 18:15:

3.3. Služby Kauflandu jsou poskytovány v rámci České republiky a zemí Bulharsko, Chorvatsko, Německo, Polsko, Rumunsko a Slovensko. Mimo území těchto zemí není aplikace K-App k dispozici.

Podmínky použití

id
hodnocení

Sice netuším jaký je rozdíl mezi plastovou kartou a aplikací, ale věřím vám.
Klienti pečovateláku si vybrali zájezd za nákupy do Polska. Budou zkamáni, nevím zda má někdo chytrý tlf.
id
hodnocení

Tak to vidím tak, že budu stát s tlf u pokladny a pípat důchodcům nákupy, ach jo.*zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]