Nejste přihlášen/a.
Nepíšete, kolik vám je let. Jedna moje odpověď pro vás neodešla, asi jsem ji špatně odeslala, tak znovu: Ozvěte se mi na mail ajka5@volny.cz a napíši vám o příběhu mojí známé, která na tom byla ještě hůř než vy, a dnes už to je mnohem lepší. Ty její zkušenosti by vám mohly pomoci. Pokud chcete něco víc, napište.
Pokud bych žil trvale v Praze, tak mám většinu podobných negativních pocitů. A vsadím se, že by to léky na sílu proti srsti rozhodně neulehčily.
Jsem rád, že jsem se tam nenarodil a tudíž mě tam nedrží žádné vazby.
...
A jak ty? Není řešením klidnější místo. Nebo je chyba jinde či chyb je vícero a tohle je součet?
Tak bych začal postupně odbourávat od těch jednodužších.
Šlo něco takového v minulosti svépomocí či s pomocí druhých?
Léky u všech nemocí takové cesty pouze usnadňují, ale nefungují ve smyslu tady mě máte a dělejte si se mnou co chcete.
Hodně pomůžou i nějaké koníčky. Procházky, cyklistika, zvířata, ...
Oni to používají, protože ví, že tě tím urazí.
Pokud uvidí, že to z tebou nic nedělá či to převrátíš proti nim kupříkladu vtipnou protinarážkou mířenou zase na ně, tak se to mine účinkem. V tomhle případě nejlepší obranou je útok. Efekt nemusí být, aby se druhá strana hned urazila, ale úplně stačí, když to pomůže tobě to shodit ze sebe.
Tím, že to neděláš, tak se tím užíráš. Nejvíc se trápí ti, kteří to dusí v sobě a ani nepípnou.
Sebevědomí. To je potřeba zvednout.
Izolace od lidí a zvláště od pomoci je typická v případě přivtělených negativních entit. Ty fungují podobně jako hackeři vašeho "softwaru" - subtilního těla (mysl, inteligence). Máte zhoršené reakce v kostele, při poslechu duchovní hudby, čtení svatých textů...?
Dobrý den.
Pokud chodíte na terapie a máte domluvené schůzky s psychiatrem, je to ve Vašem případě asi správné.
Myslím si, že každý máme různé nálady a chování již od dětství. Ale co bylo, bylo. Přesto bych se snažila na sobě zapracovat v první řadě sama. Začala bych pravidelným režimem, stravou, prací, odpočinkem, zábavou, procházkami a pod.
Zamyslela bych se sama nad sebou a vše o čem píšete bych postupně začala odstraňovat. Citlivost, oční kontakt, komunikaci, úsměv a pod. Je potřeba se to naučit, chce to i odvahu. Pokud Vás někdo ponižuje, musíte v sobě najít sílu a začít se bránit. Jinak to nejde.
Je třeba zjistit, co Vám dělá a nedělá dobře, kdy se takové stavy opakují. Třeba si to pište a zjistíte, kdy je Vám nejhůř. Pokud na tom začnete pracovat, jistě se to zlepší. Musíte se umět i pochválit. Vše je třeba se naučit. Hlavně se nebát, méně přemýšlet a více na sobě pracovat. Ty nejhorší stavy bych se snažila rozdýchat, proběhla bych se a začala něco dělat. Třeba uklízet. Zklidníte se.
Jinak nevím. Zdravím.
Držím palce.
Já bych viděla řešení v hlubinné regresi. Zjistit si, kde ve Tvém okolí někdo seriozní nabízí. Něco to stojí. Už jen ta první porada, co trvá určitě přes hodinu bude nejmíň za 500,- a ta sezení, kterých je několik podle toho. Je to terapie, která Tě povede pomalu až do prenatálního života a cestou naráží a odbourává chyby, bloky..Existují i s vícedenním pobytem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.