Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde nechat vytrhnout zub

Od: marek* odpovědí: 5 změna:
Zubař mě poslal na chirurgické vytržení zubu. Byl jsem na nejbližší klinice, bylo by to do 10 dnů za 3500 Kč - injekce + nějaká výplň kosti aby se lépe zahojila. Nemocnice má nejbližší termín 4/2024, finančně nevím, známá říkala že to platí pojišťovna. Zub mě nebolí ale těch 3500 by mě bolelo. Nevíte nebo nemáte zkušenost jak to je v nemocnici s platbou. Případně kdyby mi klinika dala účtenku jestli by mi VZP něco proplatila? Dík za rady.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zub
hodnocení

7x
Nevím odkud jste.
V praze mě zubařka posílá na stomatochirurgii
Skalicky ordinace má v dáblicích a na pankráci.stačí žadanka,a je to na pojištovnu. do měsíce mě většinou objednal.
Jestli si ten zub necháte vytrhnout u zubaře bez smluv.s pojištovnou tak Vám VZP nic nedá.
Odkáže Vás na zubaře se smlouvama.

hodnocení

4x

Byl jsem letos trhat dvě osmičky v nemocnici, kam mě poslala má zubařka. U jednoho byla použita také nějaká výplň ( nevím přesně, nezajímal jsem se o to ). Vše bylo zdarma, ale čekal jsem na ošetření cca 3 měsíce. Jelikož zuby vůbec nebolely, nebyl v tom problém. Je to tedy na vás, co si vyberete. Hned = za peníze nebo počkat a mělo by to být zdarma ( ale ověřte si to při objednání). A jsem také u VZP.

hodnocení

4x

Byla jsem na plastice cév a ještě nějaký výkon, tam nesmí být v puse vůbec žádný náznak infekce nebo zánětu. Na jeden vytažený zub jsem byla na pohotovosti ve Vítkovicích v sobotu hned ráno, velký fofr a pohoda, vstupní poplatek 90 kč, ostatek přes pojišťovnu 213. A na dalších 5 zubů na soukromé klinice. Vůbec nebudu psát, co to stálo! A co budou stát nové zuby, abych se najedla a nestrašila děcka. Mám našetřeno na koženou sedačku. Budu za krásnou, budu mít nové zuby a ne sedačku koženou. *plac*

marek*
hodnocení

Jsem z Jižních Čech, stamatochirurgie co má smlouvu s pojišťovnou je pro mne nejblíž v nemocnici v Českých Budějovicích. Blíž jsou různé kliniky, ale vše se tam platí. Počkám do toho dubna, kdyby to bolelo, byl bych samozřejmě vděčný za placené ošetření. Děkuji všem za zkušenosti a typy.
vili
Kdyby to bolelo, můžete klidně na tu pohotovost za 90 korun.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]