Nejste přihlášen/a.
Byl jsem letos trhat dvě osmičky v nemocnici, kam mě poslala má zubařka. U jednoho byla použita také nějaká výplň ( nevím přesně, nezajímal jsem se o to ). Vše bylo zdarma, ale čekal jsem na ošetření cca 3 měsíce. Jelikož zuby vůbec nebolely, nebyl v tom problém. Je to tedy na vás, co si vyberete. Hned = za peníze nebo počkat a mělo by to být zdarma ( ale ověřte si to při objednání). A jsem také u VZP.
Byla jsem na plastice cév a ještě nějaký výkon, tam nesmí být v puse vůbec žádný náznak infekce nebo zánětu. Na jeden vytažený zub jsem byla na pohotovosti ve Vítkovicích v sobotu hned ráno, velký fofr a pohoda, vstupní poplatek 90 kč, ostatek přes pojišťovnu 213. A na dalších 5 zubů na soukromé klinice. Vůbec nebudu psát, co to stálo! A co budou stát nové zuby, abych se najedla a nestrašila děcka. Mám našetřeno na koženou sedačku. Budu za krásnou, budu mít nové zuby a ne sedačku koženou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.