Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podpora v nezaměstnanosti

Od: 123mirek® odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, mám dotaz ohledně podpory v nezaměstnanosti. Letos v létě jsem byl prvně v životě nezaměstnaný. Práci jsem si už našel o 2 měsíce dříve než mi podpora skončila. Ale vypadá to, že mě v zaměstnání zase propustí, protože s velké zakázky, kvůli které mě přijmuli do nového zaměstnání nakonec nic není, v práci není co dělat, tak asi půjdu, protože jsem ve zkušební době.Pokud se stanu opět nezaměstnaným, mám nárok na zbylé 2 měsíce, které jsem nevyužil? A kolik měsíců musím pracovat, abych měl nárok na podporu v nezaměstnanosti?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

pt®
hodnocení

2x

Mirku, budete dobírat zbytek podpory. Abyste měl nárok na novou celou podporu, musíte znovu odpracovat šest měsíců.Už se na poradně tato otázka několikrát probírala. Můžete se pak podívat v "archivu". PT /stařenka/

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]