Nejste přihlášen/a.
Koupil jsem z decoDoma matraci manželce , ona ji ale nevyhovuje , prodejce mi ji přijme zpět , ale problém je jak ji poslat zpět , mají smlouvu jen s českou poštou , ale už to nakynulo a srulovat to nejde , tak je z toho vlastně taková dezka 200/80/20cm a to je problém kde mi to tak velý balík vezmou? Jsem z Jihlavy a přišlo to z Hradce Králové.Jsou nějaký dopravci , kteří to vezmou tak velké na přepeavu?
Děkuji za rady. Karel
bylo to vychválené i v televizi , oboustraná matrace testovaná ve španělsku , samý certifikát , manželka je po operaci bederní páteře je ji 70 let , tak jsem si myslel , jak si bude libovat a ona na tom nemůže vůbec ležet .Tak jsme jako důchodci vyhodili 5500 i s poštovným , deku a polštář , nic moc nám k tomu dali. To všechno musím poslat zpátky .
Já kupoval matracu na lidlu, napsal jsem jim, přijelo pro to PPL a zabalenou rozvinutou matracu odvezlo pouze v igelitu. Měl jsem štěstí u lidla, si nic neztrhli za potah, obečéně to nebévá jak u jinéch.
Taky jsem Lidlu vracela matrace dokonce dvě. Poslali PPL a byly v obalu jen tak, protože srolovat se pochopitelně nedají. Zkuste levnější dopravu, TOP trans je nejdražší.
Jestli chcete mohu vám pro manželku doporučit matraci, ale je nutné přesně znát co potřebuje. Potřebuje pevnou oporu pro páteř z tvrdé matrace + zony pro ramena a bedra pro spaní na boku nebo naopak co nejměkčí? Je třeba znát tu míru od středu páteře ke středu ramen pokud jde o spaní na boku. Tady vám posílám co vyhovovalo mě:
"Dobrý den,
zde je délka zón u matrace Arella Soft v rozměru 90 x 200 cm:
28 cm/ 41 cm/ 18 cm/ 23 cm/ 18 cm/ 41 cm/ 28 cm
Hustota pěny je 35,30 kgm3"
Ale toto nejsou kompletní informace co potřebujete vědět. Počkám na vaší reakci. Klíčová je hustota pěny a konzultace s lékařem. On vám má říct co potřebuje.
Matrace s tzv. zónami je jen chyták na důvěřivé lidi, co si myslí, že matrace bez nějakého "vylepšení" je špatná. Vhodná bude jen pro někoho, kdo vzstává jak si lehne. Někteří se na matraci chrujou, chvíli leží na zádech, chvíli na boku, někteří na břiše, jak v takovém případě ty skvělé zóny fungují, to tam nějaké nanoboty mění tvrdost podle toho jak ležíte?
už se stalo a jsou opravdu solidní , pomohou nám .Zajistí svoz. už jsme nevěděli kudy kam? Rozvinuté je to jako prkno, jak to balit a přepravovat . Tak asi je to solidní firma decoDoma , když nás nenechá na holičkách. Jsme asi už mimo hru a moderní komunikaci . Důchodci 71let, i když všichni třeba na tom tak nejsou . moje hloupost , už nikdy nebudu objednávat takovou věc jen z katalogu.!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.