Dobrý den bavím se s holkou která je skvělá i ona říkala ze jsem skvělý. Ale ve škole musím vždycky k ni přijít já a začít konverzaci. A teď jsme byli několikrát venku po tanečních a různé a povídala si se mnou skvěle. A bylo to super ale ve třídě mě skoro ignoruje. Nevíte co mám dělat nebo co dělám špatně?
Dobrý den. Opakovaně zde řešíte stále tentýž problém. Nechte ji být a nebuďte vlezlý. Když bude mít zájem komunikovat s Vámi, tak to udělá. Moc to řešíte a tlačíte na pilu. Je docela možné, že to jí od Vás odrazuje a drží si od Vás odstup. Zájem si nelze vynutit..
Je to cele velmi jednoduche : vam sa paci, vy jej nie, komunikuje s vami len zo slusnosti a preto ani nevyvyija ziadnu vlastnu iniciativu. Cim viac to budete riesit otravnym sposobom, ako tu, ked nemate reakcie do 5 minut, tym to bude horsie.
Jednosmerna "laska" bez odozvy na druhej strane je typicka pre psychopatov. Ako pisem, ona vas nemiluje a vy sa s tym musite zmierit. Ziadny zazracny recept, aby sa zmenila, nie je.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.