Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyhrožuje/vyhrožoval, že napíše mým přátelům, že jsem buzna

Od: vojta1996 odpovědí: 14 změna:
Zdravím. Udělal jsem jednu chybu do které budu asi litovat do konce svého života. Jeden chlap dal na internet inzerát, že chce vyhulit péro od chlapa. Já jsem mu teda odpověděl. Při konverzaci jsem mu dal svůj FB. Když jsem mu napsal že dneska nakonec nemůžu, tak se do mě pustli s tím, že jsem si měl vzpomenout dřív než jsem mu na ten inzerát odpověděl. Vzápětí jsem ho zablokoval messengru. Pak na té stránce začal vyhrožovat, že napíše všem mým přátelům na FB (i když je všechny uvidí pouze mí přátelé; mám to tak nastavené), že jsem buzna a tak. Mohl však vidět seznam lidí, kteří mi olajkovali (nebo přidali komentář) poslední profilovku. A že to dá do koncerzace, nebo tak něco. Už jsem se svěřil s tím kamarádce a mojí mamce, a říkaly, že to mám hodit za hlavu. Že to nikoho zajímat nebude. Mám se opravdu obávat?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cusbuzno
hodnocení

10x

Podle toho co píšeš, tak buzna seš a ještě zbabělá. Jak sis to zařídil takový to máš, teď jsi to ještě sám naprášil tisícům lidí na poradte *smich*

Co zítra, to bys čas měl? *pusa*

hodnocení

5x
Jak se tvařila maminka na to žes chtěl jinýmu chlapovi hulit péro? Mě by asi jako rodiče trefil šlak nicméně asi bych se těch výhružek nebal vždycky to múžeš vysvětlit tím že ti nákej hacker napadl účet a snaží se tě u přátel očernit
liska5

Přesně, jak napsal Ďábel na konci. Přátelé, nějaký úchyl mi tu vyhrožuje a snaží se mne očernit. Nereagujte! Děkuji.

hodnocení

4x

No tak ho předběhněte a všem přátelům na FB přiznejte barvu a budete mít klid (Coming out);)

Nechápu jak největši strach muže mít někdo z pár virtuálních přátel.*nevi*

vojta1995
hodnocení

To bych měl ostudu přede všemi. A já nechci denodenně poslouchat posměšky a urážky na mou osobu. A tak.
jk2021

Alespoň byste ale poznal, kdo je váš skutečný přítel, a kdo se tak jen tváří...

hodnocení

4x
Já se k tomu postavím jinak- kolik Vám je let? Víte,že za své chování nesete odpovědnost? Hledáte na netu někoho, komu chcete provést orální sex- ok, na tom není nic špatného, je jedno jestli si to chcete jen vyzkoušet nebo jestli Vás to baví. Ale musíte počítat s následky. Dotyčný pán to bere tak,že jste si z něho udělal nehezkou legraci. A vy ho zkuste pochopit. Jste zbabělý a vycouval jste z toho. Nemějte strach, pokud se někdo chová takto na internetu, musí mít koule na to, vyrovnat se s případnými následky. Málokterý hetero muž chce jen tak vyzkoušet jaké to je, kouřit jiného muže. Ale jasně, zvědavost. Ale nikdo pak většinou nebrečí doma mamince a nebojí s eonsvou pověst. Co si o Vás má ten pán z internetu myslet? A jste tedy na stejné pohlaví, nebo co Vás k tomu vedlo? Jen čirá zvědavost? Musíte se zamyslet a odnést si z Vašeho jednání poučení. Možná že Vás pán jen straší, možná že to fakt udělá... Ostatně, co by si o Vás měl reálně myslet jiného, než že jste buzna. Sám jste se mu tak prezentoval zřejmě. Myslím, že ve výsledku z toho vůbec nic nebude.

hodnocení

3x

Zdravím. Mamka má pravdu. Lidé mají svých vlastních starostí dost..

doplněno 26.09.23 22:57:

Netrapte se tím. Třeba jen vyhrožuje, aby Vám nahnal strach. A to se mu daří. Berte to jako ponaučení a buďte opatrnější..

vojta1996
hodnocení

Děkuji za podporu. Ale nemůže se taky stát, že to dá někam veřejně šířit? Třeba i pod jiným profilem?

Vydávat se za někoho je trestné. A i kdyby se to všichni dozvěděli, tak co jako? Se s tím smiř, jaký jsi a potom nebudeš brát nějaké posměšky v potaz.

hodnocení

3x
Lidi maji svych starosti az az. Mnohobz nich aby vubec zvladli platit najem hypoteku.
Tak se tim netrap.
Co me teda zarazi, ze mas odvahu mit sex s nekym pres inzerat. Chces se necim nakazit?
vojta1996
hodnocení

Chtěl jsem zkusit jaké to je. Jen jsem udělal chybu s tím, že jsem mu napsal svůj FB. Když nad tím tak přemyšlím, tak jsem nakonec udělal dobře, že jsem z toho vycouval.

p23®
hodnocení

2x

Vojto, litovat se nemusíte, hlavně si to pamatujte.

Zdravím. Krásný den.

hodnocení

2x

Tak pokud někdo odpoví na takový inzerát, tak asi "buzna" je (já bych to teda nazval jiným slovem). Takže o pomluvu nejde. Je zbytečné to tajit, stejně se to dřív, nebo později proflákne. A že to širokou veřejnost absolutně zajímat nebude je fakt.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]