Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pohotovost zubní lékař

Od: ybuz odpovědí: 6 změna:
Dobrý den.Chci se zeptat,jestli budu neco platit na pohotovosti u zubního lékaře.Potřebuji jen zafixovat uvolněnou korunku(umělý zub)aby mi ten zub nevypadl.Svojí zubní doktorku nemám,protože šla do důchodu a jiného zubaře jsem zatím nescháněl.Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pohotovost u zubního se jistě platit bude - a dost bych se divil, pokud by vás na pohotovosti řešili vámi vytouženým způsobem. Na pohotovosti se dávají injekce nebo zub trhá - nic jiného jsem neslyšel dělat... na uvolněnou korunku musíte sehnat svého nového zubaře...

A držím palce - děti chodily k jedné, co zrušila ordinaci, protože jde na mateřskou, já byl u jednoho, co už 10 let přesluhuje v důchodu a nezvládá to, ukončil...

půl roku hledáme v okolí 40km zubaře - není

yzub
hodnocení

Bohužel,ale budete se divit...ten zub neni vytouženej.Co by jsem dal za zdravej zub...

pepik
hodnocení

0x
Na pohotovosti se vám nebudou crcat s korunkou.rovnou vás vyhodí
Tam se chodí s bolestí.jinak se platí 90.-
Nevím odkud jste ale po Praze je několik soukrom.zubařu.sice nedělaj na pojištovnu ale přilepení korunky se pohybuje kolem 600 700.kč.
yzub
hodnocení

Ok tak tam přijdu,že mě ten zub bolí a je to.
runner2

Pokud prijdete na pohotovost s tim, ze vas ten zub boli tak rozhodne nepocitejte s tim, ze vam tam bude zubar lepit korunku. Mozna vam zub otevre, pokud jeste neni umrtveny, v horsim pripade treba i extrakce. Ja byt vami tak to vyresim tak, ze si usazeni korunky u nejakeho zubare zaplatim.

hodnocení

0x
Mesto, kde hledáte zubaře?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]