Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Volno po služební cestě

Od: dvorak*

Pokud se vracím ze služební cesty (včetně zahraniční) např. ve 2 hodiny ráno, kdy mám nastoupit ten den do zaměstnání, resp. na kolik hodin na odpočinek mám právo? Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

ppropo.mpsv.cz/...

Protože neuvádíte, v jakém provozu pracujete, posílám odkaz na obecné nformace ohledně odpošinku mezi dvěma směnami.

dvorak*
hodnocení

Já vím, že odpočinek mezi směnami musí být 12 hodin. Ale mne zajímá služební cesta, jinak mám obvyklou pracovní dobu 07.00 - 15.30 hod. Pokud se vrátím po půlnoci, např.vlakem a pod., dříve mám dojem platilo, že začátek směny se posouvá právě o ten čas přes půlnoc.Jak je to tedy dnes?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]