Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zajištění psa , aby neobtěžoval a neutíkal

Od: set4568 odpovědí: 1 změna:
Bydlím v rodinném domě , kde jsou čtyři nájemníci a každý má psa . Problém je , že pan horák má psa volně na zahradě . Pes mu utika a obtěžuje ostatni nájemníky .
Pan horák se vymlouvá , že stačí zavřít branku do zahrady a pes zůstane na dvoře ,a tudíž nezdrhne .
Jenže . Pokud jdu se svými psy ven , tak mám , co dělat uhlídat moje psiska . Ne , tak hledět , kde je Horákův pes, abych mohla zavřít . Což není tak jednoduché , než se vzpamatuji, je pes pryč .
Je moje povinnost chodit do zahrady , tak , aby mě ten jeho pes nezdrhnul? Abych stihla zavřít? Nebo Horak jako majitel psa musí svého psa zajistit ,tak aby druhé neobtěžoval a druzí ho nemuseli zavírat?
Může se horák vymlouvat , že říkal , že stačí zavřít branku a pes zůstane na dvoře? Což mnohdy nejde , ten pes je strašně rychlý . A prostě zdrhne , než se stačí zavřít !
Horák se vymlouvá , že tady nemám psy jenom já ,a že bych měla být ohleduplnější . Což nechápu jak . Kdyby si můj pes nestekl , tož se ani neví , že ho tady mám .
Mě psiska neutíkají . Nechávám je samy na zahradě . I když jsme na dědině , tož jdem třikrát na vycházku .
T

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Pan Horák má mít psa na svèm pozemku za svým plotem, nebo za svými dveřmi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]