Dobry den , chtela jsem se zeptat.Mam 15 let a v dospelosti bych chtela hrat profesionalne volejbal(ma cela rodina hrala a hraje volejbal), ale bohuzel mam pouhych 163 cm a nevim co s tim mam delat.Muj otec ma 190 cm a ma mamka ma 170cm.Poradte prosim jsem zoufala.
Dobrý den, na profesionální volejbal je v 15ti letech už pozdě. Navíc, když budete mít slušný výskok, tak nemusíte být extrémně vysoká. Myslím, že pár cm ještě porostete a času je na to ještě dost (než budete mít kostru trvale dokončenou). Otce už asi nepřerostete, ale mamku dohnat můžete. Zdravím! doplněno 25.09.23 19:03: Nemáte zač.
Pokud hrají oba rodiče volejbal a ty v tom vyrůstáš, tak máš jistě dobré základy. Hraj a uvidíš. Podle svých zkušeností za tři roky přerosteš maminku.
karolina*
Dobrý den..děkuji za odpoveď.Hraji jako libero, ale chtěla bych hrát jako smeč nebo jako univerzal, ale nevím jak začit a jak se přiblížit profesionálnimu volejbalu.Poradíte mi prosím.Předem děkuji za odpověď, moc si toho važím. Karolina
Lekar vie zistit na RTG, ci rast este pokracuje alebo nie. Aj ked este mierne narastiete, uspech bude 170. Zalezi tiez, kedy vam zacala puberta, cim skor, napr v 10 - 11 rokoch, tym mensia sanca na dalsi rast.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.