Dobry, Před 5 dny jsem objednal a zaplatil pneu za 16500 Kč, nyní mi eshop volal že pneu už nemají a pokud je chci tak musim doplatit dalsich 2900kc. Na eshopu je stále mají za 16500 Kč. Co mám dělat? Je to na soud nebo čoi? Díky pánové
Prostudujte si podmínky eshopu, jestli tam toto nemá ošetřeno. Pokud ne, tak máte právo zboží požadovat za vystavenou a zaplacenou cenu, nebo prý dokonce zboží koupit jinde a požadovat rozdíl ceny. Ale nemůžu říct, že bych s tím souhlasil, já bych se spokojil s vrácením peněz. podnikatel.cz/...
Požadujte vrácení peněz. PROTOŽE,když vybíráme zboží, tak podle ceny..Překážka je na jejich straně! Nemají zboží, které nabízeli za takovou a makovou cenu! Nějaké ketsy,že za víc peněz, atd..bla bla ať si nechají..Trvejte na vrácení peněz..Jsou to nejspíš s největší pravděpodobností podvodníci!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.