Nejste přihlášen/a.
Nasel jsem praci (jezdeni s autem), ale chteji abych mel ICO.
Je me 75 v duchodovem veku, ale bez zadneho duchodu nebo prijmu. Zdravotni za me plati stat.
Nebudu nic kupovat, nechci zadne slevy. Jen potrebuju ICO.
Co ted? Muze nekdo poradit?
Predem dekuji...
JS
To pre vas vzhladom na vek vyhodne nebude, skor odporucam dohodu o vykonani prace. Ako je mozne nepoberat dochodok?
Nabidnul jsem DPP reseni, ale nechteji.
Nepobirat duchod? Vse je mozne, nemusim a nechci to tady resit
To jsem rad ze jsem se aspon dozvedel, ze to vezme 10 minut. Jake jsou nevyhody a povinosti. To uz budu musete odbvadet dane z meho platu, ztratim vyhodu ze me stat plati zdravotni, budu muset zajistit ucetniho kazdym rokem a nevim co jeste.
Ja si myslim ze chteji ICO abych jim vystavel fakturu za odvedeni me prace nebo tak nak, a oni to muzou lip odepsat.
Vám se nenabízí práce na pracovní poměr, ale zakázka podnikateli. Nejde jen o získání živnostenského oprávnění (IČ), ale m.j. o přijetí povinností k finančnímu úřadu a pojišťovnám, které z toho vypvývají. Protože nejste podnikatel a zcela zřejmě o takovou činnost nemáte zájem, je pro vás tato nabídka nepřijatelná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.