Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký je váš názor na společnost Alagenex?

Od: trustt odpovědí: 2 změna:

Zdravím všechny,

rád bych předem upozornil, že nejde o reklamu - podnikání se nevěnuji a právě naopak mám k tomu spíše negativní postoj.

Vzhledem k tomu, že k této společnosti nejde dohledat moc recenzí, nicméně prý jsou od nich zázračné přípravky, a to na základě alaptidu.

Moje úvaha je taková, kdyby to bylo tak zázračné, tak o tom ví mnohem víc lidí a taky jsou na netu relevantní recenze (ty, co jsem objevil, jsou jen od těch lidí, co jsou namočení do MLM). Prý to dokáže vyléčit rakovinu ve 4. stádiu, atd.

Rád bych požádal ty z vás, kteří k tomu mají co říct (a pročtou si jejich web, případně progooglí), aby mi poskytli nějakou zpětnou vazbu.

Díky!

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Společnost Alagenex podniká jako přeprodejce cizích výrobků, pár let jim raketově rostl zisk, pak začal ještě strměji padat, loni vykázali celých 90 (slovy devadesát) euro.

finstat.sk/...

Na jejich web jsem ani nepotřeboval lézt...

hodnocení

2x

Prý to dokáže vyléčit rakovinu ve 4. stádiu, atd.

Co viac potrebujete na zaver, ako ide o smejdov?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]