Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak reklamovat jiný typ zaslané elektroniky

Od: meru odpovědí: 4 změna:

Ahoj, objednal jsem si edukačního robota OzoBota. Už jej mám asi měsíc a zjistil jsem až nyní, že mně byl dodán levnější typ než ten, který jsem zaplatil. Je možné toto reklamovat?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kmet
hodnocení

0x

Ano. Doklad o zakoupení by měl obsahovat popis zboží a výrobní číslo, stejně tak robot by měl mít typový štítek s popisem výrobním číslem, tedy stačí to porovnat a reklamovat rozpor.

asd1
hodnocení

0x
Záleží hlavně na nich.. zboží se kontroluje hned po dodání, po měsíci tě můžou poslat do háje že jsi to vyměnil.
re4zon
Ne to fakt nemuzou. Resp. muzou, ale neprojde jim to.

kmet
hodnocení

0x

Reklamace v rámci záruky se velmi liší ve lhůtě do 6 měsíců a po ní. V případě do 6 měsíců se automaticky má za to, že závada existovala již při koupi a prodejce, nesouhlasí-li, musí dokázat, že to tak neni. V této lhůtě taky platí možnost nárokovat si rovnou vracení peněz, nebo výměnu za nový kus.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]